• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Παραμένει ο Nakagami στην LCR Honda
Για το 2023
Νέα 13/09/2022 - 12:54


Ενόψει του Grand Prix της Αραγονίας αυτού του Σαββατοκύριακου, ο Takaaki Nakagami και το HRC υπέγραψαν επέκταση συμβολαίου που θα κρατήσει τον 30χρονο αναβάτη στην ομάδα LCR Honda IDEMITSU για το 2023.
 
Γεννημένος στην Chiba το 1992, ο Takaaki Nakagami έκανε το ντεμπούτο του στα MotoGP το 2018 με την LCR Honda IDEMITSU Team και το 2023 θα είναι η 6η σεζόν τους μαζί.
  
Ο Nakagami, σε 80 εκκινήσεις μέχρι στιγμής, έχει τερματίσει ως ο κορυφαίος Ανεξάρτητος Αναβάτης σε πέντε περιπτώσεις και έχει έξι τερματισμούς στην πρώτη πεντάδα. Επιπλέον, ο Nakagami έχει μία Pole Position και τέσσερις εκκινήσεις στην πρώτη σειρά στην κορυφαία κατηγορία, μαζί με τα 14 βάθρα του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2, τα οποία περιελάμβαναν δύο νίκες.
 
 
Lucio Cecchinello


"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτή την ανακοίνωση. Από το 2020 ο Taka έχει αποδειχθεί ένας πολύ γρήγορος αναβάτης, ικανός να παλέψει για θέσεις στο βάθρο και φέτος αγωνίστηκε σταθερά για να τερματίσει ως ο κορυφαίος αναβάτης της Honda. Εμπιστεύομαι τις δυνατότητές του και χάρη στην εξαετή εμπειρία του στην οδήγηση της μοτοσυκλέτας Honda RCV213, σίγουρα θα βοηθήσει την LCR Honda IDEMITSU Team και το HRC να βελτιώσουμε το πακέτο μοτοσυκλετών μας και να κλείσουμε τη διαφορά με τους ανταγωνιστές μας".

Takaaki Nakagami


"Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι στα MotoGP το 2023 με την LCR Honda IDEMITSU. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την IDEMITSU και τη Honda HRC για τη συνεχή υποστήριξή τους. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν και θα τα δώσω όλα για να πετύχω τα καλύτερα αποτελέσματα με την ομάδα. Εν τω μεταξύ, για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να βελτιώσω την απόδοσή μου".

Επόμενο άρθρο »

Είναι επίσημο!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιβεβαιώθηκε η παραμονή του Luca Marini στην Mooney VR46

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα