• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Capirex: «Η μονομάρκα δεν θα αλλάξει τίποτα»
Η επιβολή κοινού προμηθευτή ελαστικών στα motoGP δεν πρόκειται να αλλάξει δραματικά την εικόνα του σπορ και να αυξήσει το θέαμα σύμφωνα με τον Loris Capirossi.
Νέα 10/12/2008 - 00:00
Η επιβολή κοινού προμηθευτή ελαστικών στα motoGP δεν πρόκειται να αλλάξει δραματικά την εικόνα του σπορ και να αυξήσει το θέαμα σύμφωνα με τον Loris Capirossi.

«Δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πράγματα, είμαι βέβαιος γι' αυτό», είπε ο πολύπειρος αναβάτης της Rizla Suzuki και πρόσθεσε: «Η μονομάρκα δεν θα αλλάξει τίποτα, παρά μόνο τις κατατακτήριες δοκιμές. Δεν πρόκειται πλέον να βλέπεις αναβάτες που είναι αργοί με τα λάστιχα αγώνα να είναι από τους ταχύτερους με τα λάστιχα δοκιμών. Eκτός από αυτό όμως δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα άλλο».

Θυμίζουμε ότι από το 2009 και για συνολικά τρία χρόνια η Bridgestone θα είναι ο μοναδικός προμηθευτής ελαστικών στην κατηγορία των motoGP.

Επόμενο άρθρο »

O SuperSic είπε «όχι» σε 1 εκ. δολάρια για να μείνει στα 250cc

« Προηγούμενο άρθρο

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Rossi

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
Ο MARC MARQUEZ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟ 2026:
  • ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ 2025 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 10ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  • ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ
  • ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ APRILIA