• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Adventure Tour στην Οίτη και τα Βαρδούσια
Από την WorksBike
Νέα Αγοράς 08/10/2022 - 23:48
Η WorksBike διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου το πρώτο διήμερο Adventure Tour της σεζόν σε έναν από τους πιο ενδιαφέροντες οδηγικά προορισμούς της χώρας στην Οίτη και τα Βαρδούσια.
 
Με έδρα την Πανέμορφη Παύλιανη (200 χλμ περίπου από την Αθήνα) οι διαδρομές θα κινηθούν προς τον ορεινό όγκο των οροσειρών της Οίτης και των Βαρδουσίων.
 
Οι διαδρομές που  δε θα υπερβαίνουν τα 200 χλμ την κάθε ημέρα θα είναι κυκλικές με την εκκίνηση και τον τερματισμό στην Παύλιανη.
 
Κόστος συμμετοχής στο Adventure Tour : 40 ευρώ
 
Σημειώσεις:
  •       -  Το φορτηγό υποστήριξης θα μεταφέρει όπως πάντα τα προσωπικά αντικείμενα για όσους επιθυμούν ,καθώς επίσης θα διαθέτει ξεμονταδόρους , σαμπρέλες, σπρέι αλυσίδας για όποιον επιθυμεί να κάνει ένα «μίνι service» στην μοτοσυκλέτα του
  •       -  Το Σάββατο το βράδυ (9.00 μ.μ) θα γίνει παρουσίαση του προγράμματος των Adventure Tours για το 2023 στο εστιατόριο του «La Locanda» καθώς επίσης οι ταξιδευτές του Central Asia Adventure Tour θα μας διηγηθούν τις περιπέτειές τους!!!
  •       -  Κατά τη διάρκεια του διημέρου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να δουν από κοντά και να οδηγήσουν το Tenere 700 World Raid καθώς και το Tenere 700 Rally Project του Worksbike Experience by Yamaha.
 
Δηλώσεις συμμετοχής : https://worksbikeexperience.gr/contact/
 

Επόμενο άρθρο »

Ζελατίνες ERMAX για Μοτοσυκλέτες και Scooter

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα Vespa GTS

Χορηγοί