• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα BMW M2 με Αξεσουάρ BMW M Performance.
4auto 07/12/2022 - 21:11

Δελτίο Τύπου


Η BMW δίνει το παρών στο Essen Motor Show 2022 με πολυάριθμα ενδιαφέροντα εκθέματα και ένα ποικίλο πρόγραμμα. Η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή εμπορική έκθεση για tuning, μηχανοκίνητο αθλητισμό και σπορ οχήματα παραγωγής άνοιξε τις πύλες της στις εγκαταστάσεις Gruga-Halle από τις 3 έως και τις 11 Δεκεμβρίου 2022. Μεταξύ άλλων, η BMW ενθουσιάζει τους επισκέπτες με μία παγκόσμια πρεμιέρα: Στο Essen, εκτίθεται για πρώτη φορά η BMW M2 με Αξεσουάρ BMW M Performance (κατανάλωση καυσίμου στο συνδυασμένο κύκλο: 9,8 – 9,6 l/100 km, εκπομπές CO2 στο συνδυασμένο κύκλο: 222 - 218 g/km σύμφωνα με το WLTP, δεδομένα κατά το πρότυπο NEDC: - ).

Επιπλέον, πέρα από τα τρέχοντα αυτοκίνητα BMW M, στο περίπτερο της BMW στο Hall 3 παρουσιάζονται και άλλες επιλογές σπορ retrofit προϊόντων από τη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ BMW. Συνεντεύξεις και συναντήσεις για αυτόγραφα με διάσημους καλεσμένους από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ολοκληρώνουν το ποικίλο πρόγραμμα στο περίπτερο της BMW.

BMW M2
BMW M2

Αιχμηρή εμφάνιση, βελτιωμένες επιδόσεις: BMW M Performance Parts για τη νέα BMW M 2.

Πέρα από την αιχμηρή εμφάνιση, οι επιλογές εξατομίκευσης που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τη νέα BMW M2 βελτιώνουν επίσης τα εντυπωσιακά οδηγικά χαρακτηριστικά του σπορ αυτοκινήτου. Τα εντυπωσιακά, πρόσθετα αξεσουάρ για το εμπρός, το πίσω και τα πλαϊνά τμήματα του compact δίθυρου μοντέλου κατασκευάζονται από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα (CFRP), με διαφανές φινίρισμα που αφήνει εκτεθειμένη σε κοινή θέα τη σύνθεση των ανθρακονημάτων από κάτω. Εξωτερικά εξαρτήματα, όπως το εμπρός ένθετο M Performance Carbon, τα ένθετα πλαϊνών ποδιών M Performance Carbon, ο πίσω διαχύτης M Performance Carbon ή το πίσω σπόιλερ M Performance Carbon υπογραμμίζουν τα γνήσια αγωνιστικά γονίδια της νέας BMW M2, και την ίδια στιγμή έχουν θετική επίδραση στα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά της.

BMW i4 M50
BMW i4 M50

Οι οδηγοί με σπορ φιλοδοξίες θα εκτιμήσουν επίσης την ευρεία γκάμα των εξαρτημάτων BMW M Performance στο σύστημα κίνησης, το πλαίσιο και το cockpit. Το σύστημα σιλανσιέ M Performance Titanium, για παράδειγμα, όχι μόνο είναι οκτώ κιλά ελαφρύτερο έναντι του στάνταρ εξαρτήματος, αλλά  προσδίδει και μεγαλύτερη ένταση στον ήχο του εξακύλιδρου εν σειρά κινητήρα των 338 kW/460 hp. Στο εσωτερικό, οι επενδύσεις M Performance από Carbon/Alcantara, το υποβραχιόνιο M Performance από Alcantara και πολλές ακόμα επιλογές υψηλής ποιότητας δημιουργούν μία γνήσια αίσθηση σπορ αυτοκινήτου, ενώ τα προστατευτικά γονάτων M Performance με επένδυση Alcantara προσφέρουν σταθερότητα ακόμα και σε συνθήκες σπορ οδήγησης. Αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε στο ακέραιο την ευελιξία και τη δυναμική της ανάρτησης M Performance στις στροφές σε μία κλειστή πίστα – ή απλά να βιώνετε μια εμπειρία οδήγησης εμπνευσμένη από τους αγώνες στην καθημερινότητά σας.

BMW M240i Coupe
BMW M240i Coupe

Συναρπαστική γκάμα μοντέλων, εμπνευσμένοι συζητητές.

Από την τρέχουσα γκάμα της BMW M GmbH, ανάμεσα στα μοντέλα που εκτίθενται στο Essen είναι η πρώτη BMW M3 Touring (κατανάλωση καυσίμου στο συνδυασμένο κύκλο: 10,4 – 10,1 l/100 km, εκπομπές CO2 στο συνδυασμένο κύκλο: 235 - 229 g/km σύμφωνα με το WLTP, δεδομένα κατά το πρότυπο NEDC: - ), η BMW M240i Coupe (κατανάλωση καυσίμου στο συνδυασμένο κύκλο: 8,5 – 7,8 l/100 km, εκπομπές CO2 στο συνδυασμένο κύκλο: 192 - 177 g/km σύμφωνα με το WLTP, δεδομένα κατά το πρότυπο NEDC: - ) και η αμιγώς ηλεκτρική BMW i4 M50 (κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο συνδυασμένο κύκλο: 22,5 – 18,1 kWh/100 km, εκπομπές CO2 στο συνδυασμένο κύκλο: 0 g/km σύμφωνα με το WLTP, δεδομένα κατά το πρότυπο NEDC: - ). Ένα ακόμα εντυπωσιακό έκθεμα έρχεται απευθείας από την πίστα στο χώρο της έκθεσης: η πρώτη M3 Touring MotoGP™ Safety Car. Η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά αυτοκινήτων ασφαλείας από την BMW M είναι εξοπλισμένη με ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων BMW M Performance για να χρησιμοποιείται στην κορυφαία κατηγορία αγώνων σε δύο τροχούς.

BMW M3 Touring
BMW M3 Touring
BMW M135i X-Drive
BMW M135i X-Drive

Οι Red Bull Driftbrothers έφεραν ακόμα περισσότερες επιδόσεις και αγωνιστική αισθητική στο Essen. Ο Elias και ο Johannes Hountondji παρουσιάζουν ένα από τα drift cars τους στο περίπτερο της BMW: τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα βασίζονται σε ένα μοντέλο παραγωγής της BMW M4. Με εξατομικευμένο σύστημα εξάτμισης, custom κιτ αμαξώματος και ένα αεροδυναμικό πακέτο, θα καταπλήξει τους λάτρεις της ιπποδύναμης και όχι μόνο. Τις πρώτες τρεις ημέρες της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Driftbrothers και να ζητήσουν αυτόγραφο. Ωστόσο, τα αδέρφια από τη Σουηδία δεν είναι οι μοναδικοί διάσημοι προσκεκλημένοι: το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, ο εργοστασιακός οδηγός της BMW M Motorsport, Jens Klingmann, καλωσόρισε τον επιχειρηματία, influencer και τηλεοπτικό παρουσιαστή, Jean Pierre Kraemer (JP Performance) για μία συνέντευξη. Ο ειδικός στο tuning έφερε μαζί του την BMW M4 CSL του, την οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν στο περίπτερο της BMW σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi με BMW Μ4 το 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Honda SENSING 360 και SENSING Elite νέες τεχνολογίες υποβοήθησης στην οδήγηση οχημάτων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα