• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησε η παραγωγή της Multistrada V4 Rally
Νέα Αγοράς 30/01/2023 - 11:44

Είκοσι χρόνια μετά τη γέννηση της πρώτης Multistrada, η πιο πρόσφατη έκδοση V4 Rally βγήκε από τη γραμμή παραγωγής, του εργοστασίου της Ducati στο Borgo Panigale.

Σε αυτά τα είκοσι χρόνια η adventure μοτοσυκλέτα της Ducati περάσει αρκετά στάδια εξέλιξης με κινητήρες V2 1100, 1200 και 1260 κ. εκ. η τέταρτη γενιά της Moultistrada είναι εφοδιασμένη με το νέο V4 Granturismo με απόδοση 170 ίππων και διαστήματα ανάμεσα στα service που φτάνουν τα 60.000 km!

Η Multistrada εισήγαγε αρκετές καινοτομίες στη γκάμα της Ducati, όπως το Riding Modes και το μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων DVT, αλλά ήταν επίσης η πρώτη μοτοσυκλέτα στον κόσμο εξοπλισμένη με τεχνολογικές καινοτομίες όπως η ημιενεργή ανάρτηση Skyhook, εμπρός και πίσω ραντάρ για την υποστήριξη του προσαρμοζόμενου συστήματος ελέγχου ταχύτητας και ανίχνευσης τυφλού σημείου.

Η έκδοση Multistrada V4 Rally έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για αναβάτη και συνεπιβάτη, μεγαλύτερη αυτονομία και βελτιωμένη συμπεριφορά στις εκτός δρόμου διαδρομές.

Η ημι-ενεργή ανάρτηση έχει αυξημένη διαδρομή στα 200 mm, οι τροχοί είναι με ακτίνες και υπάρχουν ενισχυμένα προστατευτικά κινητήρα. Επίσης η νέα διαμόρφωση οδήγησης Enduro Riding Mode έχει νέο Power Mode ειδικό για τις εκτός δρόμου διαδρομές.

Η άνεση βελτιώνεται χάρη στη νέα μεγαλύτερη (κατά 40 mm σε ύψος και 20 mm σε πλάτος) ζελατίνα,

Η ασφάλεια είναι επίσης βελτιωμένη χάρη στο Cornering ABS, τα φώτα στροφής Ducati (DCL) και τα συστήματα Ducati Wheelie Control (DWC) και Ducati Traction Control (DTC).

Η νέα Grant Tourer της Ducati θα είναι διαθέσιμη στις αντιπροσωπείες της Ducati από τα τέλη Φεβρουαρίου 2023 στα δύο χρώματα Ducati Red και Brushed Aluminium & Matt Black.

 

 

Επόμενο άρθρο »

SYM MIDDLE EAST - Στην καρδιά της Μέσης Ανατολής με SYM JOYRIDE 300

« Προηγούμενο άρθρο

Στη Ναμίμπια θα διεξαχθεί το BMW GS Trophy του 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα