• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανακοινώθηκε η τιμή της νέας Suzuki V-Strom 800 DE και άνοιξαν οι προπαραγγελίες
Νέα Αγοράς 01/02/2023 - 15:01

H Σφακιανάκης ανακοίνωσε την τιμή της νέας μεσαίας adventure της Suzuki V-Strom 800 DE στα 12.195€, θα λέγαμε μια αναμενόμενη τιμή για τις δυνατότητες και τον εξοπλισμό του μοντέλου. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν  τη νέα V-Strom 800 DE μέσα από τη σελίδα της  suzuki.gr

Η προβλεπόμενη ημερομηνία άφιξης της νέας V-Strom 800 DE δεν έχει ανακοινωθεί αλλά η εκτίμηση είναι ότι θα αργήσει λίγο μιας και η παρουσίαση του μοντέλου στον ειδικό τύπο, υπάρχουν πληροφορίες ότι θα γίνει στην Ελλάδα, δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί ακόμα. 


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο V-Strom 800 DE έρχεται στην Ελλάδα με Προτεινόμενη Λιανική Τιμή 12.195€

Το νέο V- STROM 800 DE δημιουργήθηκε μέσα από σκληρές αλλά εποικοδομητικές διαδικασίες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα ιδανικό πακέτο για τους πελάτες της Suzuki. Για την ανάπτυξη του νέου V-STROM 800 DE, η Suzuki ακολούθησε μια σειρά από βασικά βήματα με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας που εστιάζει στους πελάτες της. Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των αναβατών διαφορετικών επιπέδων εμπειρίας, οι μηχανικοί της Suzuki βρήκαν το ιδανικό πακέτο, με μέγεθος κινητήρα/πλαισίου συν χαρακτηριστικά και προδιαγραφές κατάλληλα για οδήγηση τόσο σε ασφαλτοστρωμένους όσο και σε χωμάτινους δρόμους.

Το αποτέλεσμα αποτελεί ένα εξίσου μεγάλο βήμα προς τα μπροστά. Το V-STROM 800 DE διαθέτει τον ολοκαίνουργιο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα DOHC 776cm3 της Suzuki, με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, ένα στιβαρό νέο πλαίσιο, τη μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης και την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από οποιοδήποτε μοντέλο V-STROM μέχρι σήμερα. Κάθε πτυχή του σχεδιασμού είναι προσανατολισμένη στο να προσφέρει μια ικανοποιητική εμπειρία στους αναβάτες που επιθυμούν περισσότερη ισχύ και που επιθυμούν τη δυνατότητα να ταξιδεύουν άνετα και με αυτοπεποίθηση αλλά και να εξερευνούν τους μη ασφαλτοστρωμένους επαρχιακούς δρόμους, τους χωματόδρομους και τα μονοπάτια.

Οι αναβάτες μπορούν εύκολα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές του και να ζήσουν μια καθαρή εμπειρία οδήγησης που θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν για πολλά χρόνια. Το νέο V-STROM 800 DE είναι έτοιμο να εμπλουτίσει τη ζωή των ιδιοκτητών του και να χρησιμεύσει ως αξιόπιστος συνεργάτης, όπου κι αν επιθυμεί να πάει ο αναβάτης της.

Το V-STROM 800 DE με τον πλούσιο standard εξοπλισμό του, στέλνει αμέσως το μήνυμα ότι πρόκειται για μια νέα μοτοσυκλέτα περιπέτειας - τουρισμού που θα εγκαινιάσει πραγματικά μια συναρπαστική νέα εποχή οδηγικής απόλαυσης διπλής χρήσης.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  •       - Ολοκαίνουργιο δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα DOHC 776cm3
  •       - Μεγάλη διαδρομή αναρτήσεων (220mm) (πλήρως ρυθμιζόμενες)
  •       - Φαρδύ τιμόνι αλουμινίου
  •       - Διαιρούμενο υποπλαίσιο
  •       - Μπροστινό τροχό 21 ιντσών
  •       - Έγχρωμο πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών TFT LCD
  •       - Προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου, όπως ο επιλογέας Drive Mode Selector της Suzuki, το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Suzuki Traction Control System με λειτουργία G (χώμα) καθώς και λειτουργία Rear ABS OFF
  •       - Σύστημα Bi-Directional Quick Shift της Suzuki
  •       - Χούφτες προστασίας
  •       - Ποδιά προστασίας
  •       - Ρεζερβουάρ μεγάλης χωρητικότητας 20lt

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για προπαραγγελία του μοντέλου μπορείτε να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο: https://www.suzuki.gr/motos/vstrom800de-moto/

Οι νέες μοτοσικλέτες SUZUKI καλύπτονται από τέσσερα χρόνια εγγύηση και δύο χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

 

Επόμενο άρθρο »

Το microcar Microlino έρχεται στην Ελλάδα από την Kosmoride

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS ΤΟ MILANO D-DRY JACKET ΤΗΣ DAINESE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα