• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Metzeler επίσημος προμηθευτής ελαστικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supermoto
Νέα Αγοράς 10/02/2023 - 13:15

Η Γερμανική εταιρία κατασκευής ελαστικών Metzeler επιλέχθηκε από την XIEM ως Επίσημος Προμηθευτής Ελαστικών για το Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIM Supermoto και για το FIM Supermoto of Nations.

Η XIEM, η εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα, του Supermoto επέλεξε τη Metzeler ως συνεργάτη και μοναδικό προμηθευτή ελαστικών για την τριετία 2023-2025.

Όλες οι ομάδες και οι αναβάτες στην παγκόσμια κατηγορία S1GP και στην ευρωπαϊκή κατηγορία S4, καθώς και στον Αγώνα των Εθνών, θα χρησιμοποιούν ελαστικά Metzeler RACETEC SM.

Danilo Boccadolce, Διευθύνων Σύμβουλος XIEM:"Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε με μια φημισμένη μάρκα όπως η Metzeler, ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην παραγωγή ελαστικών μοτοσυκλετών. Μια σημαντική επιλογή που θα φέρει προστιθέμενη αξία στους διαγωνισμούς που διαχειριζόμαστε και, γενικότερα, σε η πειθαρχία μας»

Francesco Pietrangeli, διευθυντής μάρκετινγκ της Moto, μάρκας Metzeler: "Είμαστε ικανοποιημένοι που προσθέσαμε αυτή τη συναρπαστική πειθαρχία στις αθλητικές δραστηριότητες της Metzeler. Το Supermoto είναι απόλυτα στις χορδές της μάρκας επειδή είναι μια δραστηριότητα με σημαντικό στοιχείο θεαματικής δράσης χάρη στην ιδιαίτερη τεχνική οδήγησης που υιοθετείται και στην οποία η απόδοση που προσφέρουν τα ελαστικά παίζει σημαντικό ρόλο».
 

Τα Metzeler RACETEC SM είναι ειδικά σχεδιασμένα για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες supermotard, με υλικά τελευταίας γενιάς και προφίλ για πιο αποτελεσματική απόδοση στην πλαγιολίσθηση.

Η σύνθεση της γόμας με υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο προσφέρει γρήγορη προθέρμανση του ελαστικού και, ταυτόχρονα, βελτιστοποιημένη αντοχή στην φθορά.

Το πέλμα έχει αυλακώσεις στο κεντρικό τμήμα για καλύτερη πρόσφυση στα χωμάτινα κομμάτια της πίστας.

Οι αυλακώσεις στα πλαϊνά έχουν σχεδιαστεί για γρήγορο και αποτελεσματικό αυτοκαθαρισμό. Όλοι οι αναβάτες θα εφοδιαστούν πίσω ελαστικά 17 ιντσών με σύνθεση (γόμα) Κ1.

Για εμπρός, οι συμμετέχοντες στην κατηγορία S1GP θα έχουν ελαστικά 16,5 ιντσών σε σύνθεση K1 και K2, οι ίδιες συνθέσεις (γόμες) θα είναι διαθέσιμες και σε 17 ίντσες για τους αναβάτες της κατηγορίας S4 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

 

Επόμενο άρθρο »

Νίκες της AFAM στον αγώνα του Touquet

« Προηγούμενο άρθρο

Ο μπασκετμπολίστας Γιαννούλης Λαρεντζάκης μέλος της οικογένειας Yamaha για το 2023

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα