• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Cameron Beaubier πήρε την πρώτη νίκη της BMW μετά από 45 χρόνια
Στη MotoAmerica
Νέα 24/04/2023 - 13:33

Ο Cameron Beaubier πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια στο Moto2 χωρίς επιτυχία, με μία pole position και τρεις πρώτες πεντάδες τις καλύτερες στιγμές του στο paddock του MotoGP. Φέτος επέστρεψε στη MotoAmerica και κέρδισε στο Michelin Raceway Road Atlanta.

Ο πέντε φορές πρωταθλητής της MotoAmerica κέρδισε αυτό το Σάββατο ενάντια στη σφοδρή αντίθεση του δύο φορές και υπερασπιστή του πρωταθλητή Jake Gagne, με λιγότερο από τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου να χωρίζουν το ζευγάρι.

Αυτή ήταν η 55η νίκη του και η πρώτη για τη νέα του ομάδα, την Tytlers Cycle Racing BMW M 1000 RR. Ταυτόχρονα ήταν επίσης το πρώτο για τη BMW στη μεγαλύτερη κατηγορία MotoAmerica εδώ και 45 χρόνια.

Ο Gagne ξεκίνησε τον αγώνα επιβάλλοντας τη συνήθη τακτική του: σφίγγοντας τον ρυθμό στους δύο πρώτους γύρους, δημιουργώντας πλεονέκτημα έναντι των άλλων αναβατών και διαχειρίζοντάς τον αγώνα με την καρό σημαία. Αλλά στον έβδομο από τους 19 γύρους ο Beaubier έπιασε τον ηγέτη και πήρε το προβάδισμα, περνώντας το υπόλοιπο του αγώνα υπερασπιζόμενος τη θέση του υπερασπιστή του πρωταθλητή.

Πιο πίσω ο Josh Herrin έκανε το ντεμπούτο του για την Warhorse HSBK Racing Ducati, η οποία πάλεψε για την πρώτη τριάδα με τους Cameron Petersen και Mathew Scholtz, που έκλεισαν την πρώτη πεντάδα.

Επόμενο άρθρο »

Sofuoglu: Πάντα λέω στον Toprak να μείνει στα Superbikes

« Προηγούμενο άρθρο

Jorge Viegas: Πιστεύω ότι η Suzuki θα επιστρέψει στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα