• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τεστ με την Desmosedici θα κάνει ο Bautista!
Πριν τις καλοκαιρινές διακοπές
Νέα 06/05/2023 - 07:25
Ο Alvaro Bautista βοήθησε να γραφτεί ιστορία για την Ducati την περασμένη σεζόν, όταν το εργοστάσιο κέρδισε τόσο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike όσο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP (Francesco Bagnaia) για πρώτη φορά.
 
Ως επιβράβευση για τα επιτεύγματά του, ο 38χρονος -ο οποίος ήταν αναβάτης πλήρους απασχόλησης MotoGP από το 2010-2018 με Suzuki, Gresini Honda, Aprilia και Aspar Ducati- επιβεβαίωσε ότι θα κάνει τεστ με την Desmosedici «πριν τις καλοκαιρινές διακοπές».
 
"Ζήτησα από τη Ducati να κάνω ένα τεστ MotoGP, σαν ανταμοιβή μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος πέρυσι. Σίγουρα, θα το κάνουμε. Δεν ξέρω ακριβώς πότε, αλλά θα είναι πολύ σύντομα, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές", είπε ο Bautista.
 
Αρνούμενος τις φήμες για πιθανή συμμετοχή wild card στα MotoGP, ο Ισπανός πρόσθεσε: "Δεν υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση στο μυαλό μας, απλώς θέλουμε να κάνουμε το τεστ και να απολαύσουμε τη μοτοσυκλέτα".
 
"Από αυτό που βλέπω στην τηλεόραση, πολλοί αναβάτες μπορούν να πάνε γρήγορα με αυτή τη μοτοσυκλέτα, οπότε είμαι περίεργος να την οδηγήσω. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που οδήγησα μια μοτοσυκλέτα MotoGP και θέλω να θυμηθώ την αίσθησή της".
 
Ωστόσο, εάν η δοκιμή πάει καλά, με το Πρωτάθλημα των Superbikes να ολοκληρώνεται στις 15 Οκτωβρίου, θα απομένουν ακόμη πέντε γύροι MotoGP για να γίνει μια επιστροφή σε στυλ Troy Bayliss.
 
Ο Bayliss επέστρεψε νικηφόρα στα MotoGP, ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbikes, σε μια συμμετοχή wildcard για την Ducati στη Valencia το 2006, όπου πήρε τη δεύτερη θέση στις κατατακτήριες και προηγήθηκε στον αγώνα από την αρχή μέχρι το τέλος. 

Επόμενο άρθρο »

WSBK: O Alvaro Bautista νικητής και στο 1ο Αγώνα της Βαρκελώνης

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησε τη μάχη του στην Βαρκελώνη ο Γιάννης Περιστεράς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα