• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Marco Bezzecchi και η Mooney VR46 μαζί το 2024
O Valentino τον έπεισε!
Νέα 30/08/2023 - 20:50

Υπογράφηκε συμφωνία για την επόμενη σεζόν: Ο Marco θα αγωνιστεί με την Ducati Desmosedici GP της ομάδας από την Tavullia.

Ο Marco Bezzecchi θα αγωνιστεί με την Mooney VR46 Racing Team το 2024 με την Ducati Desmosedici GP. Ο αναβάτης από το Ρίμινι, επί του παρόντος τρίτος στη γενική κατάταξη με 183 βαθμούς, και κάτοχος δύο νικών και τριών βάθρων (τέσσερα βάθρα σε Αγώνες Sprint) την τρέχουσα σεζόν, θα είναι αναβάτης της ομάδας από την Tavullia για πέμπτη συνεχή χρονιά (ντεμπούτο στην Moto2 το 2020).

Με προοδευτική ανάπτυξη που τον οδηγεί πρώτο να αγγίξει το βάθρο του Πρωταθλήματος στη Moto2 το 2020 (P4), έναν στόχο που πέτυχε στη συνέχεια το 2021 με την τρίτη θέση και σφράγισε το ντεμπούτο του στο MotoGP το 2022. Μια σεζόν στην οποία ο Marco εντυπωσιάζει κατακτώντας τον τίτλο του Rookie of the Year, ένα βάθρο (2η θέση στο GP της Ολλανδίας) και μια pole position (GP της Ταϊλάνδης).

Μια φυσική επιλογή και μια απόδειξη της συνεχής συνεργασίας που βασίζεται σε μια ομάδα - και στην υποστήριξη της Ducati - και την επόμενη χρονιά. Μια κρίσιμη πτυχή για τον Marco που του επιτρέπει να κατακτήσει την πρώτη νίκη της καριέρας του στην κορυφαία κατηγορία (GP Αργεντινής) και στη δεκαετή ιστορία της Ομάδας και έτσι να δείξει το ταλέντο του και να είναι πραγματικός πρωταγωνιστής του Πρωταθλήματος του 2023.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο "Bez" είχε ανοικτή πρόσκληση από την Ducati στο να ενταχθεί στην ομάδα της Prima Pramac με εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του 2024, αλλά επέλεξε να μείνει στην ομάδα του Valentino Rossi με μοτοσυκλέτα του 2023, την επόμενη χρονιά!

MARCO BEZZECCHI – #72

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιβεβαιώνω ότι το 2024 θα είμαι με την Mooney VR46 Racing Team. Αυτή η ομάδα ήταν κρίσιμη για την καριέρα μου μέχρι τώρα και θα είναι επίσης στο μέλλον. Έφτασα σε αυτή την ομάδα το 2020, στην Moto2, μετά αγωνιστήκαμε μαζί το 2022 στο MotoGP και φέτος είχαμε μια απίστευτη σεζόν μέχρι στιγμής. Το να συνεχίσω να εξελίσσομαι σε αυτήν την ομάδα, με την υποστήριξη της Ducati, είναι η πιο φυσική επιλογή για μένα. Το 2024 φέρνει μαζί του πολλές προσδοκίες, αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να επικεντρωθώ σε αυτή τη σεζόν. Αυτή τη στιγμή παλεύουμε για το βάθρο στο Πρωτάθλημα, έχουμε τον Ομαδικό Τίτλο ανοιχτό με τον Luca και είμαι σίγουρος ότι όλοι στην Ομάδα θα δώσουν τα πάντα, ακόμη περισσότερο από ό,τι έχουν κάνει μέχρι τώρα, για να πετύχουν αυτούς τους στόχους. Ευχαριστώ τον Vale, τον Uccio, τον Pablo, την VR46 Riders Academy και όλους εκείνους που το έκαναν αυτό δυνατό. Η παραμονή στην ομάδα του Vale είναι μεγάλο κίνητρο αλλά και περηφάνια».

ALESSIO SALUCCI, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

«Δεν μπορώ να κρύψω την ικανοποίησή μου που υπέγραψα αυτή τη συμφωνία με τον Marco. Όχι μόνο επειδή αντιπροσωπεύει ένα στοίχημα που κέρδισε σε μια μακρά πορεία ανάπτυξης στην Ομάδα μας από την Moto2, αλλά για ολόκληρη την ομάδα εργασίας και επίσης για όλους τους συνεργάτες μας, τους οποίους ευχαριστούμε για την υποστήριξή τους και τους οπαδούς που μας ακολουθούν. Ήταν απαραίτητο να μπορέσουμε να συνεχίσουμε άλλη μια χρονιά και πρέπει να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάζονται με τη διοίκηση της Ομάδας, τον Vale και τον Pablo για τη συλλογική δουλειά που μας οδήγησε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Είμαι χαρούμενος γιατί ξέρω πόσα σημαίνει για τον Μάρκο να μείνει εδώ στην οικογένειά μας. Ως Ομάδα, μαζί με την Ducati, θα του δώσουμε όλους τους πόρους και τη δέσμευσή μας για να συνεχίσει να εργάζεται με την ίδια γαλήνη και το ομαδικό πνεύμα που μας επέτρεψε να πετύχουμε εξαιρετικούς στόχους αυτήν τη σεζόν».
 

PABLO NIETO, TEAM MANAGER

«Ως Διευθυντής Ομάδας, η ανθρώπινη πλευρά μιας ομάδας εργασίας που περνά το μεγαλύτερο μέρος του έτους μακριά από το σπίτι ήταν πάντα μια κρίσιμη πτυχή που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη. Αυτός είναι ο λόγος που μας ώθησε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να καταλήξουμε σε αυτή τη συμφωνία για επέκταση του συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο με τον Marco. Ένας αναβάτης που έχει πραγματικά εντυπωσιάσει από όλες τις απόψεις από το ντεμπούτο του στην κορυφαία κατηγορία το 2022. Η υπογραφή αυτού του συμβολαίου είναι πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για μένα που τη μοιράζομαι με όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα, με τους Vale, Uccio και όλους τους ανθρώπους της Ducati, που θα μας υποστηρίξουν όσο καλύτερα μπορούν, και τους συνεργάτες μας που το κάνουν αυτό δυνατό. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να παραμένουμε συγκεντρωμένοι: έχουμε δύο σημαντικούς στόχους να πετύχουμε αυτή τη σεζόν πριν σκεφτούμε το 2024».

 

Επόμενο άρθρο »

Πλεονέκτημα Bagnaia: μπορεί να κυριαρχήσει στη Βαρκελώνη;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Dall'Igna θέλει να σώσει το σύστημα χαμηλώματος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα