• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η MV Agusta αποκαλύπτει τη νέα στρατηγική ηγεσία
Νέα Αγοράς 25/03/2024 - 16:59

Σε μια κίνηση ορόσημο που σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην ιστορία της, η MV Agusta, η εμβληματική Ιταλική μάρκα μοτοσυκλετών γνωστή για το συνδυασμό κορυφαίων επιδόσεων και απαράμιλλης δεξιοτεχνίας στην κατασκευή, ανακοινώνει σημαντικές αλλαγές στην ηγετική της δομή.

Αυτή η στρατηγική εξέλιξη ακολουθεί την πρόσφατη εξαγορά της πλειοψηφίας από την PIERER Mobility AG, ανοίγοντας το δρόμο για ένα συναρπαστικό μέλλον ανάπτυξης. Το νέο διοικητικό συμβούλιο που έχει διοριστεί, είναι έτοιμο να οδηγήσει την MV Agusta στην επόμενη φάση της παγκόσμιας επέκτασης και τεχνολογικής προόδου, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της μάρκας στην Ιταλική αριστεία και την πλούσια κληρονομιά της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτείται ως εξής:

Ο Hubert Trunkenpolz αναλαμβάνει το τιμόνι ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, φέρνοντας πλούσια εμπειρία από τη μακρόχρονη καριέρα του στη βιομηχανία μοτοσυκλετών, ιδιαίτερα τον κρίσιμο ρόλο του στην επέκταση του παγκόσμιου αποτυπώματος της KTM.

Ο Timur Sardarov διορίζεται Αναπληρωτής Πρόεδρος, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή και το όραμά του στην προώθηση των πρόσφατων επιτυχιών και της αναζωπύρωσης της μάρκας της MV Agusta.

Ο Luca Martin αναλαμβάνει τον ρόλο του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, όπου η εκτεταμένη γνώση και το πάθος του για τις μοτοσυκλέτες θα συνεχίσουν να εμπλουτίζουν τα καινοτόμα πλεονεκτήματα της μάρκας.

Ο Filippo Bassoli διορίζεται Chief Marketing Officer και Managing Director, φέρνοντας μια νέα προοπτική και δυναμική προσέγγιση στις στρατηγικές μάρκετινγκ, επωνυμίας και επικοινωνίας της εταιρείας.

Η Barbara Kenedi έχει επιβεβαιωθεί ως Chief Alliance Officer, επιφορτισμένη με τη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών και συμμαχιών για την ενίσχυση της θέσης της MV Agusta στην παγκόσμια αγορά.

Ο Victor Sigl και ο Ratmir Sardarov υπηρετούν ως Μη Εκτελεστικοί Σύμβουλοι, προσφέροντας την ανεκτίμητη διορατικότητα και την επίβλεψή τους για να εξασφαλίσουν την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στρατηγικών στόχων της εταιρείας.

 

Η MV Agusta εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στον Simone Tedeschi για τη θητεία του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Ο ρόλος του Tedeschi ήταν καθοριστικός για την καλλιέργεια μιας γόνιμης συνεργασίας μεταξύ της PIERER Mobility AG και της οικογένειας Sardarov, θέτοντας μια σταθερή βάση για τις μελλοντικές προσπάθειες της μάρκας.

Υπό αυτή τη νέα ηγεσία, η MV Agusta ξεκινά ένα φιλόδοξο ταξίδι, εστιάζοντας στην καινοτομία, την επέκταση της αγοράς και ενισχύοντας την κληρονομιά της ως Ιταλός κατασκευαστής των πιο διάσημων μοτοσυκλετών στον κόσμο. Η ποικιλόμορφη τεχνογνωσία και το ενιαίο όραμα του διοικητικού συμβουλίου αναμφίβολα θα ωθήσουν την MV Agusta σε νέα ύψη επιτυχίας και θα επαναπροσδιορίσουν τα όρια της αριστείας της μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Η νέα ηλεκτρική μοτοσυκλέτα VMoto Stash ετοιμάζεται για την Ευρώπη

« Προηγούμενο άρθρο

ASUS 125 - Ένα νέο παπί από την Motoway

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα