• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Yamaha εγκαινίασε μια νέα γραμμή συναρμολόγησης μονάδων κίνησης
Νέα Αγοράς 30/03/2024 - 10:24

H Yamaha Motor Europe N.V. Η (YME) και η Yamaha Motor Manufacturing Europe (YMME) γιόρτασαν τα εγκαίνια μιας εντελώς νέας γραμμής συναρμολόγησης μονάδων Drive Unit για ηλεκτρικά ποδήλατα στο εργοστάσιο του Saint Quentin στη Γαλλία.

Η νέα γραμμή συναρμολόγησης ακολουθεί τη δέσμευση της Yamaha Motor για αξιοποίηση της κατασκευής στην Ευρώπη ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με πρόσθετο πλεονέκτημα την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών που έχουν οι πελάτες των eBikes της στην Ευρώπη.

Η γραμμή συναρμολόγησης είναι μια νέα προσθήκη στο ήδη μεγάλο χαρτοφυλάκιο της ΥΜΜΕ, η οποία συνεχίζει να διαφοροποιείται, ως ένα εργοστάσιο κατασκευής πολλών προϊόντων, αλλά και στρέφοντας την προσοχή της στην ηλεκτροκίνηση.

Η YMME, γνωστή στο παρελθόν ως MBK Industrie, κατασκευάζει σημαντικά μοντέλα της Yamaha όπως είναι η Ténéré 700, το MT-125 και το XMAX.

Επίσης συναρμολογεί τη νέα σειρά μοντέλων Yamaha eBikes και προσαρμόζει τα ηλεκτρικά δίτροχα και τα ATV της Yamaha, για να καλυφθούν οι ανάγκες των ευρωπαίων πελατών, για πολλά χρόνια.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ. Thomas Campeaux, Νομάρχη της περιφέρειας Aisne στη Γαλλία, του κ. Xavier Bertrand, προέδρου της διοικητικής περιοχής Hauts-de-France, της κας Fréderique Macarez, δημάρχου του Saint Quentin της Γαλλίας, του κ. Tjeerd Jegen, Διευθύνοντα Σύμβουλου του Ομίλου Accell, του κ. Kenichi Muraki, Εκτελεστικού Διευθυντή και Γενικού Διευθυντή του κλάδου Smart Power Vehicle Business της Yamaha Motor Co., Ltd. και άλλων εκπροσώπων από τα κεντρικά γραφεία της Yamaha στην Ιαπωνία και την Yamaha Motor Europe.

Αυτή η γραμμή παραγωγής θα κατασκευάζει τον ηλεκτροκινητήρα Yamaha PWseries S2, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για τα υψηλής απόδοσης μοντέλα Sport και Trail.

Olivier Prévost, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της, Yamaha Motor Europe N.V.: Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ίδρυση και την έναρξη λειτουργίας αυτής της νέας γραμμής παραγωγής στο εργοστάσιό μας στη Γαλλία, αφού εδώ και μερικά χρόνια, το είχαμε συμπεριλάβει στα σχέδιά μας για το μέλλον. Για την YMME, αυτό σημαίνει ότι ενισχύεται ο ζωτικός του ρόλος στις δραστηριότητες της Yamaha και επίσης, ότι υπογραμμίζεται για μια ακόμη φορά, η θέση του ως εργοστάσιο παραγωγής πολλαπλών προϊόντων Yamaha. Και, τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, είναι το ότι η τοπική παραγωγή στην Ευρώπη συμβάλλει στο να αφήσουμε ένα πιο βιώσιμο αποτύπωμα στις δραστηριότητές μας, το οποίο παραμένει βασικός στόχος για τη Yamaha σε παγκόσμιο επίπεδο και παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ένα βιομηχανικό περιβάλλον, όπου δίνουμε ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, στη βιωσιμότητα, αλλά και την ευελιξία στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Clement Villet, Διευθυντής Land Mobility, Yamaha Motor Europe N.V.: Είτε πρόκειται για τις παραδοσιακές μας δραστηριότητες είτε για την ηλεκτροκίνηση, ο ρόλος της YMME είναι σημαντικός για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ευρωπαϊκών αγορών, καθώς και για την ταχεία ανταπόκριση στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών. Από αυτή την άποψη, με το άνοιγμα της γραμμής συναρμολόγησης Drive Unit θα είμαστε σε θέση να προμηθεύουμε τους πελάτες των eBikes μας πιο αποτελεσματικά και με μικρότερους χρόνους παράδοσης, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία και πιο άμεση απόκριση στον προγραμματισμό της παραγωγής.

Επόμενο άρθρο »

Σε δημοπρασία η Deus Ex Machina

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Season Opening 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα