• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Super Cub 50 Custom (112cc):
Και όμως δεν είναι Ελληνική!
Νέα 11/04/2024 - 12:59

Το μοντέλο που τροποποιήθηκε αυτή τη φορά είναι το HONDA "Super Cub 50" και ο ιδιοκτήτης είναι ο " Mr. GARAGE B2" που ρυμούλκησε ένα μπάρμπεκιου σε σχήμα φύλλου!

To Super Cub 50 μετατράπηκε σε custom μοτοσυκλέτα, μια εξωφρενική κατασκευή που ρυμουλκεί ένα τρέιλερ με βάση το μικρό Cub.

Ο δημιουργός αυτής της μοτοσυκλέτας, GARAGE B2, είναι ιδιοκτήτης συνεργείου μετατροπών στην Οσάκα. Η Cub 50 Custom, κόπηκε πλήρως, το ψαλίδι επεκτάθηκε κατά 200 χλστ. και κατασκευάστηκε μία τσόπερ μοτοσυκλέτα με αερανάρτηση. Τα περισσότερα από τα μηχανικά μέρη είναι κατασκευασμένα χειροποίητα και το μοναδικό χαμηλό και μακρύ Cub στον κόσμο είναι ένα εντυπωσιακό θέαμα!

Βασισμένη στο Super Cub 50, διαθέτει αερανάρτηση και μεγάλους τροχούς. Είναι κατασκευασμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου από μεμονωμένα εξαρτήματα.

Το ψαλίδι έχει επεκταθεί κατά 20 εκατοστά, δίνοντάς μια δυναμική πίσω όψη, αλλά περισσότερο από αυτό, η παρουσία του πίσω μικρού Cub που ρυμουλκεί είναι εκπληκτική.

 

Αν και από μόνη της η μοτοσυκλέτα είναι μία καταπληκτική custom, αυτό που είναι ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το τρέιλερ που ρυμουλκεί. Το τρέιλερ βασίζεται σε ένα μικρό Cub, αλλά συνδέεται με ένα πλαίσιο από σκούτερ για τη μεταφορά φορτίου. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι το ρεζερβουάρ βενζίνης έχει μετατραπεί σε μπάρμπεκιου! Το κάθισμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως τραπέζι και είναι βέβαιο ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία στις εκδρομές κάμπινγκ.

Έχει μια πολύ σουρεαλιστική εικόνα, αλλά είναι επίσης εκπληκτικό ότι δεν είναι μοντέλο επίδειξης και μπορεί να οδηγηθεί. Το σχόλιο του ιδιοκτήτη ότι δεν μπορείς να το παρακάνεις ξεπερνά αυτή τη διάσταση!

Μία τέτοια τροποποιημένη Cub και το μικρό Cub που ρυμουλκεί, είναι σίγουρα πολύ διασκεδαστική και φυσικά είναι πολύ δημοφιλές σε εκδηλώσεις Cub. Ο κόσμος της προσαρμογής minibike είναι απίθανος!

 

Αν και η «ποιότητα κύλισης είναι σχεδόν ανύπαρκτη» η προσαρμογή του τρέιλερ υπερκάλυψε αυτές τις ελλείψεις! Μπροστινή αερανάρτηση για ανύψωση από το έδαφος, χωρητικότητα φορτίου με ρυμούλκηση τρέιλερ. Πλήρης προδιαγραφές για κάμπινγκ, εξοπλισμένη με μπάρμπεκιου για να μπορούν να ψηθούν κρεατικά σε χρόνο μηδέν!

Επόμενο άρθρο »

MICHELIN Power Slick και Power Rain στο Αμερικάνικο αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιάννης Περιστεράς στις μάχες του CIV Yamaha R7 Cup

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα