• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ζελατίνες ERMAX για τον Pedro Acosta και την ομάδα Red Bull GASGAS Tech3
Νέα Αγοράς 12/04/2024 - 11:11

Ο Pedro Acosta της ομάδας Red Bull GASGAS Tech3, ο πιο ταλαντούχος rookie στο MotoGP τα τελευταία 10 χρόνια, που ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο στον αγώνα της Πορτογαλίας φοράει στην αγωνιστική μοτοσυκλέτα του ζελατίνα φέρινγκ της Γαλλικής ERMAX.

Επίσης ERMAX φοράει και η GAS GAS του Daniel Holgado, επίσης της ομάδας Red Bull GASGAS Tech3, που τερμάτισε στην πρώτη θέση αντίστοιχα στην Moto3 στον ίδιο αγώνα.

Συγκεκριμένα η ομάδα Red Bull GASGAS Tech3 χρησιμοποιεί τις κορυφαίες ποιότητας ζελατίνες της ERMAX σε όλες τις μοτοσυκλέτες της και στις δυο κατηγορίες MotoGP & Moto3 που συμμετέχει.

Η Ermax ιδρύθηκε το 1978 στην Μασσαλία της Γαλλίας από τον Roger Sabater με στόχο την δημιουργία ζελατινών ποιότητας σε ένα μικρό εργαστήριο 50 τετραγωνικώνm2.

Το νέο εργοστάσιο, στη νότια ακτή της Γαλλίας κοντά στο αεροδρόμιο Marignane της Μασσαλίας, ξεκίνησε την παραγωγή τον Νοέμβριο του 2002 και έχει εμβαδών 6000m2. 

Τα προϊόντα της Ermax εξάγονται σε πάνω από 50 ευρωπαϊκές και άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Επίσης η ομάδα "Ermax design"της Ermax συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μοτοσυκλετών και σκούτερ από την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, την Ταϊλάνδη, την Ισπανία, τη Γαλλία και την Κίνα προσφέροντας υπηρεσίες έρευνας και εξέλιξης. 

Η Ermax από το ξεκίνημά της επενδύει σταθερά στην έρευνα, τα νέα υλικά, τις νέες τεχνολογίες και στον σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό προκειμένου να διατηρήσει την ηγετική της θέση και να κρατήσει ικανοποιημένους τους πελάτες της. 

Ο Roger Sabater (πρόεδρος της ERMAX και πρώην αγωνιζόμενος) από το ξεκίνημα της εταιρίας του υποστηρίζει τις  αγωνιστικές ομάδες, ορισμένες από τις οποίες κάποιες κατέκτησαν και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, στους αγώνες MotoGP, Endurance SBK και σε άλλες κατηγορίες.

Σήμερα η ERMAX διαθέτει την μεγαλύτερη ποικιλία μοντέλων, διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων σε ζελατίνες για μοτοσυκλέτες και scooter.


Η ERMAX έχει διαθέσιμες ζελατίνες για όλα τα μοντέλα παραγωγής, για την πλειοψηφία των μοτοσυκλετών που κυκλοφορούν στους δρόμους αλλά, για πολλά σπάνια και κλασικά μοντέλα μοτοσυκλετών και για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες.

Επίσης η ERMAX παράγει μια σειρά πρόσθετων αξεσουάρ, όπως εσωτερικά φτερά, καλύμματα αλυσίδας, μπροστινά φτερά, καθρέπτες, βάσεις πινακίδας, φέρινγ και πολλά άλλα για όλες τις σύγχρονες μοτοσυκλέτες.  

Δείτε τα σχέδια τους χρωματισμούς και τα μοντέλα της ERMAX στο κατάστημα Georgopoulos.

 

Georgopoulos
Λ. Βουλιαγμένης 41-43 - Αθήνα
Τηλ: 210 9242427
Email: info@akisgeorgopoulos.gr
www.ermax.gr

 

 

Επόμενο άρθρο »

Vespisti από όλο τον πλανήτη θα συναντηθούν στην εκδήλωση Vespa Passion

« Προηγούμενο άρθρο

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 - Τα σημαντικότερα νέα μοντέλα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα