• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα Hawkers υπογράφουν με τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Alex Marquez
"The Champion Behind"
Νέα Αγοράς 18/04/2024 - 12:28

Ο Alex Marquez κάνει το ντεμπούτο του ως "Hawkers rider" και λανσάρει την πρώτη του συλλογή με την Ισπανική μάρκα

 

Ο αναβάτης του MotoGP είναι ο πρώτος πρεσβευτής της Hawkers που σχεδίασε τεχνικά γυαλιά με στυλ απόδοσης

 

«Το 2024 πρέπει να είναι έτος προόδου, στην πραγματικότητα αυτός είναι ο στόχος, το να κάνεις λιγότερα λάθη, να είσαι πιο ψηλά και να προσπαθείς να είσαι πιο δυνατός».

 

Μαδρίτη, 17 Απριλίου 2024. - Ο Alex Márquez είναι ο νέος πρεσβευτής των Hawkers.

Η διεθνής μάρκα γυαλιών καλωσορίζει τον αναβάτη του MotoGP λανσάροντας την πρώτη του συλλογή γυαλιών ηλίου: “The Champion Behind”, μια πρόταση που περιλαμβάνει τα πρώτα γυαλιά με στυλ απόδοσης που λανσαρίστηκε από την Ισπανική μάρκα.

«Όταν η Hawkers μου πρόσφερε την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί τους, είπα αμέσως ναι. Ήμουν ενθουσιασμένος που ήμουν μέλος μιας τόσο μεγάλης οικογένειας. Επίσης, τα γυαλιά Hawkers δίνουν επίσης αυτή την κορυφαία εικόνα που σαφώς προσθέτει πολλά. Ήξερα ότι μπορούσαμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί και να αναπτυχθούμε και οι δύο», δηλώνει ο αναβάτης του MotoGP.

 

Η Ximena Guzmán de Frutos, Branding Director της Hawkers, σημειώνει ότι «είναι τιμή να έχουμε έναν πρωταθλητή σαν τον Alex στην ομάδα μας. Από την αρχή είχαμε μεγάλη παρουσία στον κόσμο της αυτοκίνησης, είναι κάτι που καθορίζει τη μάρκα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε σπουδαίους αθλητικούς ανθρώπους όπως ο Alex για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Με το “The Champion Behind”, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θέλησε να αντικατοπτρίσει τον δικό του τρόπο ζωής, δημιουργώντας μια συλλογή που σχηματίζεται από δύο εντελώς διαφορετικά μοντέλα. Το μοντέλο “POWER”, ένα στυλ γυαλιών απόδοσης Made in Italy, που σηματοδοτεί μια καμπή στη σειρά προϊόντων Hawkers, δεδομένου ότι είναι το πρώτο ζευγάρι γυαλιών σε αυτό το στυλ που σχεδιάστηκε από τη μάρκα. Εκτός από την 100% προστασία UV, το μοντέλο POWER διαθέτει διπλό σετ μαξιλαριών μύτης που εμποδίζει τη δημιουργία υδρατμών. Ιδανικά για κάθε αθλητική δραστηριότητα, περιλαμβάνουν επίσης δύο μεγέθη εναλλάξιμων σκελετών που προσφέρουν άψογη στερέωση και ταιριάζουν σε κάθε τύπο προσώπου.

 

Τη συλλογή συμπληρώνουν τα γυαλιά ‘SALT’, ένα κλασικό σχέδιο σε στυλ pantos με μπλε φακούς, το χαρακτηριστικό χρώμα του αναβάτη. Ο σκελετός, επίσης μπλε, είναι διάφανος και με γυαλιστερό φινίρισμα. Και τα δύο μοντέλα είναι εξατομικευμένα με το όνομα του Alex Márquez στο εσωτερικό του δεξιού στελέχους.

 

«Κάνω πολλά σπορ και τα γυαλιά απόδοσης έχουν γίνει απαραίτητα για μένα, αλλά υπάρχει και η πλευρά του τρόπου ζωής με εκδηλώσεις, ταξίδια... όπου έχουμε μια πιο casual εμφάνιση και αυτό είναι που με καθορίζει καλύτερα. Παίρνω τα δύο ζευγάρια γυαλιών παντού και είναι απαραίτητα σε κάθε εμφάνιση για τους δύο τρόπους ζωής μου» εξηγεί ο Alex.

Τα γυαλιά “The Champion Behind” , που πωλούνται τώρα στην ιστοσελίδα και στα καταστήματα Hawkers, έχει παραχθεί με υλικά υψηλής ποιότητας. Οι φακοί TR18, με εξαιρετική οπτική ποιότητα και αντοχή, διαθέτουν σφραγίδα Eastman, 100% προστασία UV και είναι φιλικοί προς το περιβάλλον. Το “The Champion Behind” αποτίει φόρο τιμής στον πρωταθλητή που έχουμε όλοι μέσα μας, γιατί «πίσω από κάθε νίκη, κάθε στροφή και κάθε επίτευγμα, υπάρχει μια ομάδα που σε στηρίζει και σε ενθαρρύνει».

Ο αναβάτης της Gresini Racing μίλησε επίσης για το πώς εξελίσσεται η έναρξη της σεζόν του 2024:

Πώς είναι το ξεκίνημα της σεζόν, είναι αυτό που περίμενες;

«Πέρυσι μπόρεσα να ανακαλύψω ξανά τον εαυτό μου και να νιώσω καλά. Φέτος ελπίζω να συνεχίσω να απολαμβάνω τον εαυτό μου και πάνω από όλα, στην ομάδα που είμαι, είμαστε σαν μια οικογένεια και απολαμβάνουμε πραγματικά τους Αγώνες».

 

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για τις αλλαγές από τη Ducati του 2022 στη μοτοσυκλέτα του 2023;

«Είναι μια μοτοσυκλέτα που είναι λίγο πιο απόλυτη για το στυλ οδήγησης μου, αλλά έχει περισσότερες δυνατότητες. Η μοτοσυκλέτα φέτος πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα και αυτό σημαίνει ότι φτάνουμε στο όριο περισσότερο, αλλά είναι μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και μπορεί να αποδώσει καλά σε πολλές πίστες. Θα χρειαστεί να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που έχουμε για να τερματίσουμε στο βάθρο και να βρεθούμε ψηλά».

 

Τι περιμένετε από τη σεζόν του 2024 και ποιος είναι ο πραγματικός σας στόχος;

«Ελπίζω να συνεχίσω να εξελίσσομαι ως αναβάτης. Το 2024 πρέπει να είναι έτος προόδου, στην πραγματικότητα αυτός είναι ο στόχος, το να κάνεις λιγότερα λάθη, να είσαι πιο ψηλά και να προσπαθείς να είσαι πιο δυνατός. Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος, να είμαστε πιο σταθερά στην πρώτη 7άδα».

Επόμενο άρθρο »

Ισχυροποιείται η Ελληνική ομάδα Motocross της Fantic στην ΜΧ2

« Προηγούμενο άρθρο

Vespa η ιστορία της: 1946-2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα