• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Joe Roberts
Νέα 26/04/2024 - 16:32

O Joe Roberts βρίσκεται ίσως στο καλύτερο σημείο της καριέρας του, καθώς έφτασε στη Jerez μόλις 2 βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και μετά από δύο συνεχόμενα βάθρα. Ο καλός του ρυθμός συνεχίστηκε και στην ισπανική πίστα, καθώς ο Αμερικανός σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:40.664, 24 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά από το ρεκόρ γύρου της πίστας!


Μάλιστα ο Roberts δεν πιέστηκε από κανέναν, καθώς ο Fermin Aldeguer που τερμάτισε τις πρώτες δοκιμές στη δεύτερη θέση, ήταν 234 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο επικεφαλής της βαθμολογίας και νικητής του Austin, Sergio Garcia


O Μarcos Ramirez έβαλε και τις 2 American Racing στην πρώτη πεντάδα, κάνοντας τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, ενώ το ίδιο έκανε για την MT Helmets o Ai Ogura, που τον ακολούθησε στην κατάταξη. 


Ο Manuel Gonzalez πήρε την έκτη θέση, μπροστά από τον Zonta Van Den Goorbergh, ο οποίος είχε βρεθεί στην κορυφή στα αρχικά στάδια. Ο Alonso Lopez έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, με τους Albert Arenas και Izan Guevara να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα