• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Nicky Hayden προωθεί τον μικρό αδελφό του
Του αρέσουν τα SBK αλλά προτιμά τα GP
Νέα 23/06/2010 - 18:22

O Nicky Hayden, Θέλει να προωθήσει τον μικρότερο αδελφό του Roger Lee Hayden στα paddock του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2011.

 

Ο μικρότερος Hayden προσανατολίζεται προς το να συμμετέχει σαν “wild card”, στην Ινδιανάπολη στον αγώνα της Moto2 στα τέλη του Αυγούστου, με την ομάδα που αποτελεί την αιχμή του δόρατος και δεν είναι άλλη από αυτήν του Αμερικάνου θρύλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Kevin Schwantz.

 

O Roger Lee προς το παρόν οδηγεί για την ομάδα της Pedercini, μια Kawasaki ZX-10R στο Παγκόσμιο Superbikes, αλλά θέλει να μετακινηθεί στα GP με τον αδελφό του, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2006 Nicky Hayden.

 

Ο οδηγός της εργοστασιακής Ducati είπε:

Είναι μια μοναδική ευκαιρία γι’ αυτόν και ξέρω ότι προσπαθούν να πάρει την μοτοσυκλέτα έγκαιρα και όχι την τελευταία στιγμή. Ελπίζω να έχει αρκετό χρόνο και δείχνει ότι μπορεί να το κάνει. Είναι ενθουσιασμένος μ’ αυτό!”

 

“Του αρέσουν τα SBK, αλλά σκέπτομαι ότι όπου και να πάει (στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα) είναι λίγο καλύτερο ‘πακέτο’. Η Moto2 είναι μια καλή επιλογή με σωστή μοτοσυκλέτα”.

Επόμενο άρθρο »

Wataru Yoshikawa: Ο αντικαταστάτης του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Capirossi: Χρειαζόμαστε ανανέωση στη ομάδα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα