• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O πρώτος βαθμός του Akiyoshi
Πρώτα από όλα θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στον Hiroshi Aoyama.
Νέα 28/06/2010 - 11:06

Ο οδηγός που αντικατέστησε τον Hiroshi Aoyama στην ομάδα της Honda Interwetten MotoGP ο Kousuke Akiyoshi τερμάτισε στον πρώτο του αγώνα στο Assen στην 15η θέση και πήρε τον πρώτο βαθμό στη φετινή σεζόν. Από την Πέμπτη, την πρώτη ημέρα δοκιμών οι χρόνοι του ήταν αρκετά πιο χαμηλοί από του ανταγωνισμού χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι αργός αναβάτης απλά ήταν χαμηλότεροι για τα δεδομένα των MotoGP. Επίσης ο Ιάπωνας αναβάτης είχε μία πτώση στη διάρκεια του warm up και η μοτοσυκλέτα της ομάδας καταστράφηκε σχεδόν πλήρως και οι μηχανικοί της ομάδας έκαναν πραγματικό άθλο για να συναρμολογήσουν από την αρχή όλη την μοτοσυκλέτα για να στηθεί στην εκκίνηση ο Akiyoshi.

 

Στις δηλώσεις του μεταξύ άλλων ο Akiyoshi ανάφερε τα εξής “Πρώτα από όλα θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στον Hiroshi Aoyama και εύχομαι να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Σε γενικές γραμμές αυτός ο αγώνας πήγε καλά για μένα. Την τελευταία φορά που συμμετείχα σε αγώνα Grand Prix ήταν περίπου πριν από ένα χρόνο και για άλλη μία φορά βρήκα διασκεδαστική αυτή την εμπειρία. Βλέπω με ανυπομονησία τον επόμενο αγώνα στην Βαρκελώνη.” 

 

“Από το αποτέλεσμα του Kousuke σε αυτόν τον αγώνα διαπιστώνει κανείς το επίπεδο των αναβατών των MotoGP” δήλωσε ο manager της ομάδας Daniel M. Epp. “Ο Kousuke ανέβηκε προοδευτικά στην διάρκεια του τριημέρου και έκανε ότι περισσότερο μπορούσε. Το καλό είναι ότι γνωρίζει την πίστα της Catalunya ενώ στο συγκεκριμένο αγώνα θα βρίσκεται και ο αναπληρωτής αναβάτης του Valentino Rossi και είμαι περίεργος να δω την μάχη μεταξύ τους.”

Επόμενο άρθρο »

Αφιέρωση Maradona προς Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Φεύγουν και τα 125 cc;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα