• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Moto3 Κατατακτήριες
Παρθενική Pole Position για τον Ryusei Yamanaka
Νέα 12/04/2025 - 19:48

O Ryusei Yamanaka είχε δείξει ότι έχει πολύ καλό ρυθμό ήδη από την Παρασκευή και κατάφερε στις κατατακτήριες της Moto3 στο Qatar να εξασφαλίσει την παρθενική του Pole Position, με την προτελευταία του προσπάθεια να τον φέρνει στο 2:02.638, 41 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Joel Kelso, που εξασφάλισε τη δεύτερη θέση. 

Μάλιστα με τον Αυστραλό να έχει βελτιώσει πλέον το ρυθμό αγώνα του όταν τα ελαστικά φθείρονται (δηλαδή στο δεύτερο μισό του αγώνα), ο Kelso θα είναι μια υπολογίσιμη δύναμη ενάντια στον επικεφαλής της βαθμολογίας, Jose Antonio Rueda, ο οποίος θα ξεκινήσει από την τρίτη θέση. 

Ο Riccardo Rossi έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο και θα έχει δίπλα του τους Angel Piqueras και Alvaro Carpe. O Adrian Fernandez πέρασε από τις πρώτες κατατακτήριες και κατάφερε να πάρει την έβδομη θέση, αν και θα έχει να εκτίσει μια ποινή μεγάλου γύρου στον αυριανό αγώνα λόγω της σύγκρουσής του με τον Dennis Foggia την Παρασκευή. 

Μαζί τους στην τρίτη σειρά της εκκίνησης θα είναι οι David Almansa (επίσης από τις πρώτες κατατακτήριες) και Guido Pini

Τέλος, στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης βρίσκουμε τους Nicola Carraro, David Muñoz και Taiyo Furusato

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ