• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
20ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Balaton Park: Moto3 Κατατακτήριες
Pole Position για τον Maximo Quiles
Νέα 23/08/2025 - 15:44

O Maximo Quiles πήρε με άνεση την Pole Position στο Balaton Park της Ουγγαρίας για την κατηγορία της Moto3, δηλώνοντας μάλιστα ότι... δεν πίεσε και πολύ.

Ο Ισπανός είχε δύο πτώσεις κατά τη διάρκεια των Δεύτερων Ελεύθερων Δοκιμών το πρωί και αποφάσισε να μην πιέσει τόσο σε κάποιες στροφές, αλλά και πάλι κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:46.060 και να πάρει την πρώτη θέση στις κατατακτήριες.

Πίσω του, κατά 60 χιλιοστά του δευτερολέπτου ήταν ο Valentin Perrone, ενώ την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπληρώνει ο Angel Piqueras που μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα φαίνεται να βρίσκει πάλι τα πατήματά του.

Από την κεφαλή της δεύτερης σειράς ξεκινάει ο Alvaro Carpe, έχοντας δίπλα του τους David Muñoz και Guido Pini.

Από την τρίτη σειρά θα εκκινήσουν οι Jacob Roulstone, Jose Antonio Rueda και Adrian Fernandez, μπροστά από τους David Almansa, Dennis Foggia και Taiyo Furusato

Επόμενο άρθρο »

Balaton Park: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Balaton Park: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARCO BEZZECCHI ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;
  • ΝΑΙ, Η APRILIA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ DUCATI ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η APRILIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ