• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι καυστικές δηλώσεις του Stoner
"Είναι πιθανό ότι υπάρχουν αναβάτες σε Εθνικά Πρωταθλήματα που θα πρέπει να είναι μαζί μας"
Νέα 25/08/2010 - 18:43

Πρόσφατα ο Αυστραλός αναβάτης Casey Stoner έκανε καυστικές δηλώσεις για την μεταπήδηση του Karel Abraham στην δορυφορική ομάδα της Ducati, χωρίς φυσικά να έχει καταφέρει να δει βάθρο ούτε στα GP125, ούτε στα GP250 ή την Moto2 που συμμετέχει φέτος. 

 

Είναι γεγονός η Τσέχος πιλότος κέρδισε την μεταγραφή του λόγω της οικονομικής άνεσης που έχει η οικογένειά του, μιας και ο πατέρας του είναι ο ιδιοκτήτης της πίστας του Brno. O 24άχρονος Stoner απλά ανάφερε ότι είναι άδικο να μπαίνει κανείς στην κορυφαία κατηγορία λόγω του ότι έχει μαζί του κάποιους ισχυρούς υποστηρικτές, την στιγμή που υπάρχουν αναβάτες άξιοι και ταλαντούχοι που περιμένουν με τη σειρά τους να τους γίνει μία προσφορά από κάποια ομάδα. 

 

“Είναι πολύ σκληρή η κατηγορία των MotoGP και όταν θα μπει στους αγώνες και αποδείξει κάτι τότε θα είναι φανταστικό επίτευγμα γι’αυτόν. Ωστόσο δεν έχει αποδείξει κάτι μέχρι στιγμής. Είναι εκπληκτικό για αυτόν που έχει αυτή την ευκαιρία, αλλά υπάρχουν αναβάτες που την δικαιούνται περισσότερο. 

 

Δυστυχώς τα Paddock δεν είναι ανοιχτά πλέον για τους κορυφαίους οδηγούς που έρχονται από άλλες κατηγορίες, αλλά γι’αυτούς που έρχονται με λεφτά. Είναι πιθανό ότι υπάρχουν αναβάτες σε Εθνικά Πρωταθλήματα που θα πρέπει να είναι μαζί μας, απλά δεν έχουν την κατάλληλη ευκαιρία.”

Επόμενο άρθρο »

Πρώτος ο Μιχαλόπουλος στο Β.Ελλάδας

« Προηγούμενο άρθρο

Στο WSB θα μείνει ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα