• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο manager Schwantz στην Indianapolis
Πάντα έλεγα ότι η καρδιά μου ανήκει στους αγώνες των Grand Prix.
Νέα 26/08/2010 - 13:42

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής των GP500 (του 1993), Kevin Schwantz δέχτηκε την πρόταση της American Honda στο να αναλάβει χρέη Team Manager στην wild card εμφάνιση του Roger Lee Hayden στην κατηγορία Moto2 στον αγώνα της Indianapolis, όπως είχαμε αναφέρει αποκλειστικά στις αρχές του καλοκαιριού. 

 

Ενθουσιασμένος από την πρόταση ο Honda ο πρώην Τεξανός αναβάτης δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής “Πάντα έλεγα ότι η καρδιά μου ανήκει στους αγώνες των Grand Prix. Αν μπορούσα να βρω τρόπο να αναλάβω ως manager μιας ομάδας και να καταφέρω να δουλέψω κάποια πράγματα που να αποφέρουν νίκες τότε πραγματικά θα ήθελα να έχω αυτόν τον ρόλο. Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω την δουλειά ωστόσο ποτέ δεν φανταζόμουν πως στην πρώτη μου ευκαιρία ως team manager ότι θα είχα ένα μεγάλο φτερό στο στήθος μου (το σήμα της Honda), όμως αυτή είναι η ευκαιρία και θα την πάρω

 

Σκεπτόμενος την προϋπηρεσία που έχει ο Hayden στα SS600 φαντάζομαι ότι θα τα πάει καλά. Μιλώντας μαζί του για την δοκιμασία αυτή, νομίζω ότι θα τα δώσει όλα. Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και από πλευράς διάθεσης είναι πραγματικά πεινασμένος μιας και δεν έχει πάρει ικανοποιητικούς βαθμούς στο World Superbikes."

 

Στον αγώνα της Laguna Seca ο Hayden κατάφερε να ανέβει στην 11η θέση οδηγώντας την μοτοσυκλέτα του Randy De Puniet.

Επόμενο άρθρο »

American Honda Moto2: Φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτος ο Μιχαλόπουλος στο Β.Ελλάδας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα