• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino, εκτός Estoril και Valencia
Το πραγματικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω δύναμη στον ώμο και όχι ο πόνος.
Νέα 21/09/2010 - 09:46

Είναι πολύ πιθανό ο Valentino Rossi να μην εμφανιστεί στους δύο τελευταίους αγώνες της σεζόν, του Estoril και της Valencia, λόγω της επέμβασης που εσπευσμένα θέλει να κάνει στον τραυματισμένο ώμο του. Ο Ιταλός άσσος άφησε προ ημερών να εννοηθεί ότι έπειτα από τους συνεχόμενους αγώνες του Motegi, της Sepang και της Αυστραλίας σκοπεύει να εγχειριστεί έπειτα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε στην Aragon. 

 

Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για την ομάδα, είχαμε πολλά προβλήματα όλο το Σαββατοκύριακο και ήμουν πολύ αργός. Προσπαθούσα απλά να φθάσω στο τέλος του αγώνα αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα καλύτερο από την έκτη θέση που έφερα. Όλες οι μοτοσυκλέτες της Yamaha είχαν προβλήματα εδώ (στην Aragon) ακόμη και ο Jorge, αλλά τα προβλήματα που είχα με τον ώμο μου έκαναν την κατάσταση χειρότερη. Είχα πρόβλημα με τον ώμο μου και την μοτοσυκλέτα μου. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου ήταν ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα, όπως θέλω. Την ρυθμίσαμε έτσι ώστε να μου αποφέρει λιγότερο πόνο στην οδήγηση και όχι για να αποδίδει καλύτερα.” 

 

Ο Rossi ανάφερε ότι πονούσε περισσότερο από τους προηγούμενους αγώνες γιατί αποφάσισε να μην πάρει παυσίπονα πριν από τον αγώνα των 23 γύρων. “Αποφάσισα να μη πάρω παυσίπονα και να έχω λίγο πόνο. Αλλά ακόμη και χωρίς τον πόνο δεν είχα δύναμη, δεν είναι μόνο το πρόβλημα του πόνου στην υπόθεση. Το πραγματικό μου πρόβλημα είναι ότι δεν έχω δύναμη στον ώμο και όχι ο πόνος.” 

 

Αν τελικά ο Rossi αποφασίσει να εγχειριστεί σύντομα τότε αυτό σημαίνει ότι θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ducati τον Φεβρουάριο και όχι την επόμενη ημέρα από τον αγώνα της Valencia που όλοι οι αναβάτες θα οδηγήσουν τις νέες μοτοσυκλέτες τους. Ωστόσο είναι πολύ πιθανό να γνωρίζει ο Valentino από τώρα ότι η Yamaha δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να οδηγήσει την Ducati και ίσως αυτός να είναι ο πραγματικός λόγος που θα απέχει από την ενεργό δράση. Κατά αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να φτιάξει τον ώμο του και να εμφανιστεί ισχυρότερος από ποτέ άλλοτε στην αρχή της ερχόμενης σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Rookie of the Year: Spies στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: 1’ σιγή για τον SHOYA TOMIZAWA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα