• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Burgess στην Ducati δίπλα στον Rossi
Ο Αυστραλός αρχιμηχανικός ακολουθεί τον μεγάλο οδηγό
Νέα 22/09/2010 - 10:18

Ο Jeremy Burgess θα μείνει – όπως αναμενόταν – στο πλευρό του Valentino Rossi, στη νέα εποχή που ξεκινά με το δίδυμο των επιτυχιών να ντύνεται στα κόκκινα χρώματα Ducati. Όπως το 2003, με την κίνηση από την Honda στην Yamaha, η θρυλική αυτή μορφή των box του MotoGP, θα μείνει με τον Ιταλό σούπερ-σταρ. 

Η απόφαση ανακοινώθηκε τώρα, αφού όπως είχαμε γράψει το συμβόλαιο του JB με την Yamaha είχε ως όρο ότι δεν θα μπορούσε να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα, πριν την 1 Σεπτεμβρίου. Έτσι παρά το ότι είναι σίγουρο ότι ο Αυστραλός είχε πάρει την απόφασή του, δεν μπορούσε μέχρι τώρα να ανακοινώσει οτιδήποτε. Ούτε βέβαια στις 2 Σεπτεμβρίου θα μπορούσε να πει ότι πρόλαβε να κάνει τις διαπραγματεύσεις με την Ducati και να πει το Ναι.

Την επιβεβαίωση της μετακίνησης έδωσε ο Burgess στον συνάδελφο Mattew Birt της MCN. Οι πληροφορίες λένε ότι ο μισθός του θα είναι τουλάχιστον ίδιος με αυτόν που έπαιρνε στην ιαπωνική εταιρία. Μετά τον αρχιμηχανικό αναμένεται τον Rossi να ακολουθήσουν και αρκετοί ακόμη από την ομάδα των μηχανικών του, οι οποίοι είχαν το ίδιο πρόβλημα του συμβολαίου τους και δεν μπορούσαν να ανακοινώσουν κάτι.

Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι ο Ben Spies θα φέρει τους δικούς του ανθρώπους στο box και μέχρι τώρα έχει επισημοποιηθεί η άφιξη του αρχιμηχανικού του Tom Houseworth και μαζί του μηχανικού Greg Wood.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa και Suppo σε διάσταση

« Προηγούμενο άρθρο

HRC-Dovizioso σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα