• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi είχε πλεονέκτημα στη μονομαχία
Ο ίδιος παραδέχεται ότι το νέο μοτέρ είναι πολύ καλύτερο
Νέα 05/10/2010 - 19:44

«Αφού δοκίμασα το νέο μοτέρ, έπρεπε να κάνω μερικούς γύρους με το παλιότερο. Παραλίγο να αρχίσω να κλαίω», είπε το Σάββατο ο Valentino Rossi, αναφερόμενος στη διαφορά του νέου αναβαθμισμένου κινητήρα που χρησιμοποίησε στο Motegi, σε σχέση με το παλιό. 

Βέβαια όταν έκανε αυτή τη δήλωση και ο Lorenzo χρησιμοποιούσε το ίδιο αναβαθμισμένο μοτέρ, το 6ο φετινό για τον Ισπανό και επομένως το τελευταίο που θα έχει στη διάθεσή του μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το επόμενο πρωί η ομάδα του Ισπανού αποφάσισε να αγωνιστεί τελικά με το παλιό, οπότε η διαφορά της μοτοσυκλέτας του ήταν σημαντική.

Άρα έχει δίκιο ο Lorenzo που είπε ότι το παλιό μοτέρ σε συνδυασμό με το μαλακό ελαστικό μπροστά δεν τον άφησαν να αποδώσει όπως έπρεπε. Αλλά από την άλλη μεριά, αφού ήξερε την κατάσταση αυτή ας μην ξεκίναγε τη μάχη!

Το γεγονός είναι ότι άσχετα με τον αν ο Rossi είχε μεγάλο πλεονέκτημα λόγω του μοτέρ, ο Lorenzo έπρεπε να δεχτεί στωικά την ήττα και να περιμένει να δώσει την απάντησή του, όταν θα έχει και αυτός τον αναβαθμισμένο του κινητήρα σε αγώνα.

Μάλλον στο Philip Island, αν η ομάδα αποφασίσει και στην Sepang να αγωνιστούν με τον ίδιο 5ο κινητήρα και να πάρουν τους 6 βαθμούς της 10ης θέσης που θα του δώσει τον Τίτλο, 3 αγώνες πριν το τέλος. Τώρα αν ο Rossi με το νέο κινητήρα στην Sepang καταφέρει – απόντος του Pedrosa – να διεκδικήσει τη νίκη σε μια από τις 2-3 αγαπημένες του πίστες, όπου έχει κερδίσει 5 φορές, τότε θα συνεχίσει να έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα απέναντι στον Lorenzo, εν όψει της νέας χρονιάς.

Όμως όσοι μπορούν να δουν τα πράγματα καθαρά και πέρα από το φανατισμό του οπαδού του Valentino, πρέπει να παραδεχτούν ότι ο Lorenzo είναι ο μεγάλος αντίπαλος που ακόμη δεν έχει οριστικά νικηθεί!

 

Επόμενο άρθρο »

Μπούστας, Πολίτης, Μπεγνής οι νικητές στο Τυμπάκι

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: O Lorenzo και ο Stoner με μισούν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα