• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: O Lorenzo δέχτηκε πλήγμα από τον Rossi
Ο πρώτος μάνατζερ του Rossi σχολίασε την μονομαχία
Νέα 06/10/2010 - 01:55

Ο Carlo Pernat είναι ο μάνατζερ του Capirossi και ήταν ο πρώτος μάνατζερ του Valentino Rossi, αφού ήταν και είναι φίλος με τον πατέρα του Graziano. Ο Pernat είναι μια ιδιαίτερη μορφή του paddock του MotoGP και βαθύς γνώστης πολλών πραγμάτων. Η γνώμη του πάντοτε σεβαστή από τη μεγάλη πλειοψηφία, αν και φέτος έπεσε έξω στο τι θα έκανε ο Valentino με τη μεταγραφή του, αφού την άνοιξη είχε δηλώσει ότι πιστεύει ότι ο Rossi θα παρέμενε στην Yamaha. 

Tώρα του ζητήθηκε η γνώμη του πάνω στο θέμα που συζητείται και θα συζητείται για πολύ καιρό, την μονομαχία Rossi – Lorenzo.

 

«Τώρα ήταν διαφορετικά από ότι στην Βαρκελώνη, όπου μπορείς να πεις ότι ο Lorenzo δεν το περίμενε. Αυτήν τη φορά περίμενε ότι θα κέρδιζε τον Valentino στην ένας προς έναν μονομαχία, γιατί πίστευε μέσα στο κεφάλι του ότι ήταν δυνατότερος. Και το αποτέλεσμα θα έχει κάποιες επιπτώσεις», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι ο Lorenzo πήγε στον Lin Jarvis να παραπονεθεί. Δεν ήταν ωραίο γιατί είναι κάτι που θα μπορούσε να το πει πρόσωπο με πρόσωπο ή στο επόμενο GP. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον Lorenzo γιατί είναι ένα πρόσωπο που θαυμάζω πολύ, αλλά έχω τη γνώμη ότι είναι σαν κλώνος του Biaggi. Θα το θέσω έτσι, είναι σαν την επιστροφή της μάχης Valentino εναντίον Biaggi. Ο Valentino κυριάρχησε επί του Biaggi και πιθανόν να είναι πιο δύσκολο να κυριαρχήσει απέναντι στον Jorge, αλλά αυτή είναι η κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα. Του χρόνου θα είναι πολύ διασκεδαστικό με μια τέτοια αντιπαλότητα».

Μακάρι λέμε εμείς!

Ο Carlo Pernat συνέχισε: «Ο Valentino έδειξε ότι ακόμη είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας. Μπορεί να κοιμάται κάποιες φορές, αλλά σήμερα πιστεύω ότι έδωσε ένα σκληρό ψυχολογικό πλήγμα στον Lorenzo. Δεν έχει να κάνει με το Πρωτάθλημα, το οποίο θα το πάρει ο Jorge, αλλά είαι κάτι που θα μεταφερθεί στην επόμενη αγωνιστική χρονιά».

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa μπορεί να γυρίσει στην Μαλαισία!

« Προηγούμενο άρθρο

Μπούστας, Πολίτης, Μπεγνής οι νικητές στο Τυμπάκι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα