• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eυχαριστούμε MIKA!, καλή τύχη…
Ο Mika Kallio ψάχνει για ομάδα στην Moto2
Νέα 18/10/2010 - 12:38

To Grand Prix της Αυστραλίας ήταν το τελευταίο του Φιλανδού Mika Kallio, στην μεγάλη κατηγορία, προς το παρών, αφού το όνειρο όλων των οδηγών που φεύγουν είναι να ξαναγυρίσουν κάποια στιγμή στις καλύτερες μοτοσυκλέτες του κόσμου. Είναι το τέλος της περιπέτειας του Mika με την Pramac Racing Team. 

Ο Mika στους τελευταίους αγώνες αντιμετώπισε ισχυρούς πόνους στον αριστερό του ώμο, τον οποίο είχε τραυματίσει στο Le Mans. Τώρα θα γυρίσει στην Φιλανδία για μια θεραπεία, ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Όλοι στην ομάδα Pramac Racing Team εύχονται στον Mika το καλύτερο και τον ευχαριστούν για τα δύο χρόνια καλής συνεργασίας.

Ο Kallio ήταν επιλογή του Livio Suppo, Team Manager της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, που είχε δει κάποιες αξίες στην οδήγηση του Φιλανδού από τις προσπάθειές του απέναντι στον Lorenzo στα 250cc, όπου αγωνιζόταν με την ΚΤΜ. Είχε πάρει 5 νίκες στη μεσαία κατηγορία και 7 στα 125.

Ο ίδιος ψύχραιμος όπως πάντα είπε:

«Από την Ιαπωνία ο πόνος από τον τραυματισμό μου στον αριστερό ώμο έγινε πολύ έντονος. Μιλήσαμε με την ομάδα και συμφωνήσαμε να δοκιμάσουμε να τρέξουμε στην Μαλαισία και την Αυστραλία και μετά να αποφασίσουμε αν θα αγωνιστούμε στους 2 τελευταίους αγώνες. Παρά τον καλό αγώνα χθες, ο πόνος δεν με άφησε να οδηγήσω όπως θέλω, έτσι αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας σήμερα. Ήταν σκληρή απόφαση για μένα, αλλά έτσι θα βρω την καλή φυσική κατάσταση και θα σκεφτώ για το μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τον Paolo Campinoti που βοήθησε πολύ σε αυτήν την κατάσταση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλο το τεχνικό προσωπικό της Pramac Racing Team με τους οποίους πέρασα πολύ καλά τα δύο αυτά χρόνια και πάντα θα τους θυμάμαι με μεγάλη συμπάθεια».

Από τη μεριά του ο Paolo Campinoti, ο ιδιοκτήτης της ομάδας είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της ομάδας Pramac Racing Team τον Mika και να του ευχηθώ ένα θαυμάσιο μέλλον, γεμάτο ευχαρίστηση και επιτυχίες. Ο Mika τα δύο αυτά χρόνια έδειξε μεγάλη ειλικρίνεια, δίνοντας πάντα τον καλύτερό του εαυτό».

Βέβαια παρά το ότι ο επικεφαλής της ομάδας δεν είπε το όνομα του αντικαταστάτη, όλοι ξέρουν ότι ο Carlos Checa ξαναγυρνάει στο MotoGP, έστω για δύο μόνο αγώνες, στο Estoril και την Valencia.

 

Επόμενο άρθρο »

Σε φόρμα ο Notis πάει στην Albacete

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island 125: O Marquez στην κορυφή

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα