• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εlias – De Puniet αλλάζουν ομάδες;
Ο Ισπανός στην LCR, ο Γάλλος στην Pramac
Νέα 20/10/2010 - 00:05

H Dorna κάνει τα πάντα να γεμίσει τη σχάρα εκκίνησης του 2011 με 18 οδηγούς. Έτσι αυτήν τη στιγμή οι Randy De Puniet και Toni Elias, είναι οι δύο οδηγοί που ακόμη δεν έχουν υπογράψει. 

Ο Randy έχει αποδείξει φέτος ότι είναι καλός και σταθερά γρήγορος, παρά την ατυχία στην Γερμανία, όταν η μοτοσυκλέτα του Kallio πέρασε πάνω από το πόδι του. Επίσης είναι ο μοναδικός Γάλλος της κορυφαίας κατηγορίας και οι οργανωτές θέλουν σαφώς και ένα Γάλλο, που θα κάνει το MotoGP ακόμη πιο θελκτικό στη χώρα του. Ο De Puniet δεν έχει υπογράψει ακόμη, αφού περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή την απόφαση της Suzuki για να αγωνιστεί μαζί της, αφού είναι γνωστό ότι η Ιαπωνική εταιρία του πρόσφερε ένα καλό συμβόλαιο. Αλλά η τελική της απόφαση να αγωνιστεί με μια μοτοσυκλέτα το 2011, του χάλασε τα σχέδια.

 

Από την άλλη μεριά ο Toni Elias ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 «πρέπει» να γυρίσει στο MotoGP. Όμως ο Ισπανός δεν είναι αυτό που λέγαμε ενθουσιασμένος στο να γυρίσει στην Pramac Ducati, αφού η εμπειρία του πριν δύο χρόνια μαζί τους δεν ήταν ότι καλύτερο! Μάλιστα την μοναδική του νίκη στα MotoGP την πήρε με μια Honda, αλλά το να επιστρέψει με την ομάδα του Gresini, δείχνει δύσκολο, αφού η 2η θέση της ομάδας πάει στον Aoyama.

Έτσι ο Ezpeleta της DORNA προσπαθεί να κανονίσει το «γάμο» του Ισπανού με την ομάδα του Lucio Cecchinello, την LCR racing team. Αν συμβεί αυτό σημαίνει ότι η μόνη επιλογή του De Puniet είναι να πάει στην Pramac, που όμως έχει οικονομικό πρόβλημα στο να έχει δύο μοτοσυκλέτες. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι η Dorna ή θα βρει κάποιο χορηγό για την ομάδα αυτή ή ότι η ίδια θα πληρώσει τη διαφορά για τη 2η μοτοσυκλέτα!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Notis φεύγει για Albacete, με τις ευχές των φίλων του

« Προηγούμενο άρθρο

O Vito Ippolito Πρόεδρος της FIM για άλλα 4 χρόνια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα