• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πωλείται η Moto2 του Scott Redding!
Με τον κινητήρα του Laverty!
Νέα 21/10/2010 - 16:12

H ομάδα Marc VDS Racing, που έχει την έδρα της στο Βέλγιο, αποφάσισε να πουλήσει την μοτοσυκλέτα του Scott Redding, την Suter MMX, στο τέλος της σεζόν. 

Είναι μια παρόμοια μοτοσυκλέτα που οδήγησε ο απεσταλμένος του περιοδικού MOTOGP WORLD, Δημήτρης Διατσίδης στην πίστα της Aragon, τον περασμένο Ιούλιο.

Η μοτοσυκλέτα αυτή έδειξε πολύ καλά στοιχεία στους τελευταίους 5 αγώνες που στις Κατατακτήριες είναι στην πρώτη σειρά της εκκίνησης και μάλιστα στον τελευταίο αγώνα, ο Redding πάλεψε για τη νίκη μέχρι το τέλος.

 

Η ομάδα ζητά 85.000 Euro για τη μοτοσυκλέτα που όμως δεν μπορεί να φορά τον ίδιο κινητήρα με τον οποίο αγωνίζεται στα Grand Prixand, αφού οι κινητήρες αυτοί δεν πωλούνται, απλά τους νοικιάζει η εταιρία GEO στις ομάδες. Έτσι ο κινητήρας με τον οποίο θα πουληθεί είναι ένας από αυτούς που χρησιμοποίησε στην Honda CBR600RR ο Eugene Laverty στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Supersport, ο οποίος μάλιστα είναι δυνατότερος από αυτόν του MotoGP!

 

O αγοραστής της μοτοσυκλέτας θα είναι προσκεκλημένος της ομάδας στην Valencia, σε τρεις εβδομάδες, όπου ο Scott Redding προσωπικά θα του παρουσιάσει την Suter MMX.

Όσοι ενδιαφέρονται προλαβαίνουν να επικοινωνήσουν με τον team manager Michael Bartholemy, στο michael@marcvds-group.com

 

Επόμενο άρθρο »

Φωτογραφικό αφιέρωμα από τον αγώνα της Moto2 στο Phillip Island

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Schwantz & Spencer αγωνίζονται ξανά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα