• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O De Angelis στο Team JiR το 2011
Ο οδηγός από τον Αγ. Μαρίνο στην Moto2
Νέα 28/11/2010 - 12:30

O Alex De Angelis που τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε και στην Moto2, αλλά και στα MotoGP, τελικά «έκλεισε» με την ομάδα JiR, με την οποία αγωνίστηκε στους τελευταίους αγώνες του 2010, κερδίζοντας έναν αγώνα και ανεβαίνοντας 3 φορές στο βάθρο. 

Έτσι το 2011 θα οδηγεί την επίσημη MotoBI της ομάδας του Luca Montiron, ο οποίος δήλωσε:

«Η πρώτη σεζόν στην Moto2 ήταν θετική και ο Alex, αν και ήρθε μαζί μας στο τέλςο της χρονιάς, είναι ο δοηγός που πήρε τους περισσότερους βαθμούς στους τελευταίους 5 αγώνες, γεγονός που είναι θετικό σημάδι για την επόμενη χροιά, ενώ από την άλλη ο Simone Corsi τερμάτισε στην 5η θέση του Πρωταθλήματος. Βέβαια είμαι χαρούμενος για την συμφωνία με τον Alex. Είναι ένας ανταγωνιστικός οδηγός και ένα άτομο που θέλει να βελτιώσει τον εαυτό του και να ωριμάσει μαζί με το project μας. Έχουμε μια κοινή φιλοδοξία, αφού η JiR επενδύει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην ευθύνη να είναι η κύρια ομάδα εξέλιξης των πλαισίων της TSR και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε στον Alex μια ειδικά φτιαγμένη για αυτόν MotoBI πάνω στην οποία να μπορεί να κερδίζει. Βέβαια το Πρωτάθλημα θα είναι μια σκληρή μάχη, οπότε τα αποτελέσματα στην πίστα θα μιλήσουν. Η επόμενη χρονιά θα είναι ζωτικής σημασίας για αυτά που εξελίσσει η JiR για το μέλλον.»

Από την πλευρά του ο Alex De Angelis είπε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την συμφωνία με την JiR για το 2011. Βρήκα ένα θετικό περιβάλλον και μια επαγγελματική ομάδα και η MotoBI έδειξε από την αρχή ότι μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική. Με την JiR έχουμε ένα καλό project και πηγαίνω τις χειμερινές μου διακοπές με σιγουριά και μεγάλες προσδοκίες για το 2011.»

Επόμενο άρθρο »

H Απονομή του Πρωταθλήματος Ταχύτητας από τον Σ.Ο.Α.Μ. στις 4/12

« Προηγούμενο άρθρο

Κυριακή 28/11 EXTREME TRACKDAYS στα Μέγαρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα