• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WROOOM -8: Οι επικεφαλής Formula 1 & MotoGP στο 21ο Wrooom
Θα είναι η σπουδαιότερη γιορτή τα τελευταία χρόνια
Νέα 02/01/2011 - 14:32

Το Wrooom ξεκίνησε πριν από 21 χρόνια σαν μια μικρή γιορτή για μερικούς που είχαν πάθος με το μηχανοκίνητο αλλά και με τα χιόνια, από το χώρο της Formula 1. Αργότερα εξελίχτηκε ως η επίσημη πρώτη παρουσίαση της Ferrari στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς και από τη στιγμή που η Ducati μπήκε στο παιχνίδι του MotoGP, το Wrooom έγινε και το δικό της επίσημο ξεκίνημα της χρονιάς. 

Το 2007 που πρωτοπήγαμε στην Madonna di Campiglio, όπου γίνεται η εκδήλωση αυτή, οι δύο παρουσιάσεις ήταν ξεχωριστές, με μια εβδομάδα αφιερωμένη στους 2 τροχούς και μια εβδομάδα στους 4. Από το 2008, όμως για τον περιορισμό των εξόδων οι δύο παρουσιάσεις συγχωνεύτηκαν και γίνονται με συμπτυγμένο πρόγραμμα 6 ημερών. Οι προσκεκλημένοι είναι βέβαια λιγότεροι, αλλά στις επιμέρους ενέργειες της εκδήλωσης δεν έχουν γίνει περικοπές. Μάλιστα η τοπική κοινότητα του Trentino βρίσκει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να προβληθεί ως προορισμός χειμερινού τουρισμού και βοηθάει σημαντικά.

Ο Valentino Rossi, ο Nicky Hayden, o Fernando Alonso, o Felippe Massa, o Stefano Domenicali (Ferrari) και o Claudio Domenicali (Ducati) είναι οι 6 που θα δώσουν τις συνεντεύξεις, ενώ το αφεντικό της Fomrula 1, ο Bernie Ecclestone (στην φωτ. με Alonso - Massa) και το αφεντικό του MotoGP, ο Carmelo Ezpeleta θα δώσουν το παρόν, χωρίς να αποκλείεται να φτάσει όπως πέρυσι με το ελικόπτερό του και ο Luca Di Montezemolo, ο Πρόεδρος της Ferrari. Mε τον Valentino στα κόκκινα χρώματα αναμένεται εκτός από τον Gabriele Del Torchio τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ducati, o Carlo Bonomi Πρόεδρος της εταιρίας.

Πάντως η στιγμή που όλοι θα περιμένουν, εκτός από την πρώτη εμφάνιση (σε 8 ημέρες από σήμερα)του Rossi στα κόκκινα χρώματα στις 10 Ιανουαρίου, θα είναι η κόντρα στον πάγο το απογευμα της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου, μεταξύ Valentino Rossi και Fernando Alonso.

 

Επόμενο άρθρο »

Dakar 2011: Ξεκίνησε ο Αγώνας και ο Β. Ορφανός

« Προηγούμενο άρθρο

Rally Dakar 2011: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα