• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom live: Alonso - Rossi 1 – 0
O Iσπανός κέρδισε την κόντρα με αυτοκίνητο και καρτ στον πάγο
Νέα 14/01/2011 - 20:49

Το 21o Wrooom τελείωσε για το κοινό, με την αναμενόμενη εδώ και καιρό κόντρα του Valentino Rossi με τον Fernando Alonso. 

Ο Ιταλός τελικά δεν κατάφερε να αντισταθεί στον πειρασμό και παρά τους φόβους του φυσικοθεραπευτή του και όλης της ομάδας του, εμφανίστηκε το απόγευμα στην παγωμένη λίμνη, όπου γίνεται η καθιερωμένη πια κόντρα των οδηγών του MotoGP με τους οδηγούς της Formula 1. Αφού χαιρέτησε το πλήθος που είχε γεμίσει κάθε σημείο γύρω από την λίμνη, είπε αρχικά ότι θα έμπαινε μόνο για 2 – 3 γύρους, ώστε να δοκιμάσει τις αντοχές του ώμου του.

Αφού λοιπόν είδαμε μια Ferrari Formula 1 με λάστιχα με καρφιά, να κάνει γύρους στα χέρια του Luca Badoer, που με αυτόν τον τρόπο έκλεισε την πολύχρονη συνεργασία του με την Scuderia, είχαν σειρά τα καρτ και ο Valentino Rossi ήταν ο τελευταίος από τους 7 οδηγούς που μπήκαν στην πίστα. Alonso, Massa, Gene, Fisichella, Bianchi, Hayden, οι οδηγοί και οι δοκιμαστές της Ferrari και ο γνωστός μας οδηγός της Ducati προηγήθηκαν, μέσα στα καρτ που είχαν την υπογραφή Fiat 500.

Alonso - Fisichella - Rossi
Alonso - Fisichella - Rossi

Ο «doctor», όχι μόνο έκανε 2 – 3 γύρους, αλλά έμεινε στην πίστα - που καταπονούσε τους οδηγούς πολύ – και σημείωσε τον 2ο χρόνο των δοκιμών, πίσω από τον Alonso. Στον Αγώνα του καρτ που ακολούθησε, ο Alonso ξέφυγε από την αρχή μπροστά, με τον Massa 2ο και τον Hayden να κερδίζει τις μονομαχίες με τον Rossi που τερμάτισε 4ος. O Valentino πετούσε κυριολεκτικά με το καρτ και η ομάδα του ανησύχησε, όχι όμως ο ίδιος. Αμέσως μετά είχε σειρά ο Αγώνας με τα φοβερά Fiat 500, βαμμένα εκπληκτικά στα χρώματα του κάθε οδηγού. Ο Alonso και πάλι κέρδισε ξεκινώντας από την pole position, ενώ ο Rossi από 5ος που έμεινε στον πρώτο γύρο, κατάφερε τελικά να περάσει τον Massa στον τελευταίο γύρο και να πάρει την 3η θέση, πίσω από τον περσινό νικητή του Αγώνα, τον ομόσταυλό του Nicky Hayden.

Alonso νικητής με πυροτεχνήματα
Alonso νικητής με πυροτεχνήματα

Έτσι η άτυπη κατάταξη, με συνδυασμό των δύο αποτελεσμάτων, έχει πρώτο τον Fernando Alonso, 2ο τον Nicky Hayden, 3ο τον Felippe Massa και 4ο τον Valentino Rossi, μπροστά από τον Jukes Bianchi, τον Giancarlo Fisichella και τον Marc Gene.

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, είχε δηλώσει πριν 2 μέρες ότι δεν θεωρεί την σημερινή σαν την πραγματική κόντρα, λόγω της φυσικής κατάστασης του Ιταλού. Όμως όπως είπε περιμένει στο τέλος της χρονιάς να οργανωθεί η κόντρα που έλεγαν εδώ και καιρό: Σε πίστα με Formula 1, αυτοκίνητο WRC και μοτοσυκλέτα MotoGP!

Το περιμένουμε, αλλά όπως και νάχει μέχρι τότε έχουμε Alonso - Rossi 1 – 0!

 

Alonso νικητής και στο καρτ
Alonso νικητής και στο καρτ
Hayden
Hayden

Επόμενο άρθρο »

Wrooom live: O Fisichella νικητής στο σκι

« Προηγούμενο άρθρο

Wrooom live: Fiat – Rossi συνεχίζουν καλούς δεσμούς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα