• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Wrooom Παραλειπόμενα: Ο Valentino το κεντρικό πρόσωπο
Επισκίασε κάθε άλλον οδηγό της ιστορίας των 21 χρόνων του Wrooom
Νέα 23/01/2011 - 18:39

Δεν είναι τυχαίο ότι την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, μια καθημερινή εργάσιμη μέρα, περισσότεροι από 2,000 Ιταλοί πήγαν στην Madonna Di Campiglio, ένα ορεινό χωριό στις Ιταλικές Άλπεις, για να δουν από κοντά τον αγαπημένο τους οδηγό του MotoGP, τον Valentino Rossi. To Ιταλικό όνειρο έγινε και επίσημα πραγματικότητα με αυτήν την πρώτη δημόσια εμφάνιση του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, με τα κόκκινα χρώματα της Ducati (φωτ. 1, 2, 3). 

 

Την πρώτη μέρα του Wrooom o Vale εμφανίστηκε τελευταίος στο επίσημο δείπνο και τον πρώτο που συνάντησε ήταν ο ομόσταυλός του Nicky Hayden στον οποίο εξήγησε πως ακριβώς έχει η κατάσταση με τον ώμο του (φωτ. 4).

 

Ο Maurizio Arrivabene, αντιπρόεδρος της Philip Morris, ο άνθρωπος που επινόησε και επί 21 χρόνια οργανώνει το Wrooom είχε μια θερμή συνομιλία με τον Vale, στο κρύο περιβάλλον του χιονισμένου τοπίου στο οποίο έγινε η προσεδάφιση της Desmosedici GP11, κάπου στις πλαγιές της Madonna Di Campiglio (φωτ. 5).

2
2

 

Το snowmobile με το οποίο πήγε ο Vale στον τόπο παρουσίασης της μοτοσυκλέτας του ήταν το Polaris XC800, ένα μοντέλο με δίχρονο κινητήρα 800cc και απόδοση πάνω από 100 ίππους. Βέβαια λόγω του γνωστού προβλήματος με τον ώμο, ήταν πολύ ήσυχος στην οδήγησή του (φωτ. 6, 7).

 

Ο Luca di Montezemolo, ο Πρόεδρος της Ferrari έχει φιλική σχέση με τον Rossi, αφού άλλωστε είναι αυτός που εγκρίνει τόσα χρόνια την οδήγηση των μονοθεσίων της Formula 1 που έχει δοκιμάσει ο Valentino. Μάλιστα μέχρι πέρυσι ήταν ένθερμος οπαδός της ιδέας ενός 3ου μονοθεσίου στην ομάδα με το οποίο θα αγωνιζόταν ο VR. Φέτος δήλωσε, μετά τη συζήτηση που είχαν, ότι ο Valentino θα οδηγεί Ferrari Formula 1 μόνο για διασκέδαση (φωτ. 8).

3
3

 

Με τον Fernando Alonso ήταν πολύ άνετος (φωτ. 9), ακόμη και μετά την διπλή ήττα του σε καρτ και αυτοκίνητο.

Αντίστοιχα άνετος ήταν και ο Carmello Ezpeleta, ο επικεφαλής της DORNA με τον συμπατριώτη του Alonso (φωτ. 10), από τον οποίο οι Ιταλοί περιμένουν να μην χάσει και φέτος το Πρωτάθλημα, όπως έγινε πέρυσι στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

 

Ο Πρόεδρος της Ducati, o Gabriele del Torchio ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με τις εξελίξεις και πόζαρε χαρούμενος δίπλα στην Diavel (φωτ. 11), η οποία άρεσε και στους δύο οδηγούς της ομάδας.

4
4

 

Στον αγώνα του σκι ο καθένας είχε τη δική του κόντρα, με αυτόν που θεωρούσε «αντίπαλό» του. Ο φωτογράφος μας Gigi Soldano με το #150, κέρδισε τελικά τον δημοσιογράφο Filippo Falsaperla της Gazzetta dello Sport (φωτ. 12), o δικός μας Δημήτρης Διατσίδης με το #70 τους πέρασε και τους δύο (φωτ. 13).

 

5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13

Επόμενο άρθρο »

Η Yoshimura Suzuki επιστρέφει στο WSBK

« Προηγούμενο άρθρο

Haga: O Biaggi δεν με ανησυχεί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα