• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ινστιτούτο Έρευνας της FIM στην Αραγονία
Σκοπός του είναι ασφαλέστερη διεξαγωγή των αγώνων
Νέα 11/03/2011 - 21:11

Τα μέλη της τοπικής κυβέρνησης της Αραγονίας, οι ιθύνοντες της «MotorLand Circuit» και στελέχη της Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) υπέγραψαν συμφωνία στην οποία προβλέπεται ότι στην Ισπανική πίστα θα συσταθεί ένα Ινστιτούτο το οποίο θα ερευνά και θα προτείνει τρόπους και μεθόδους για τη βελτίωση της ασφάλειας των αναβατών κατά τους αγώνες, θα δημιουργεί νέα πιο ασφαλή υλικά που θα χρησιμοποιούνται στις πίστες για την προστασία τους (oδηγοί) ενώ θα διεξάγει έρευνες και για τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν σε αυτές ώστε να είναι πιο λειτουργικές για το κοινό και τις ομάδες.

 

Η συμφωνία υπεγράφη από τον Jose Angel Biel, Αντιπρόεδρος της τοπικής κυβέρνησης της Αραγονίας, τον Carmelo Ezpeleta, CEO της Dorna, τον Vito Ippolito, Πρόεδρος της FIM, και τον Guy Maitre, Γενικός Διευθυντής της FIM.

Σε αυτή προβλέπεται η χρήση του κτηρίου «2WTC» («Two Wheels Technical Center») του «Motorcycle Engineering Foundation», το οποίο παρουσιάστηκε στο περσινό Grand Prix της Αραγονίας. Να σημειώσουμε ότι η διάρκεια της συμφωνίας είναι τριετής ενώ υπάρχει όρος που προβλέπει την ανανέωσή της.

Επόμενο άρθρο »

Schwantz: «Ο Rossi θα κερδίσει αγώνες φέτος»

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Συνήθισε ο Krummenacher

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα