• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Ο Marinelli είναι επιφυλακτικός
Αναγνωρίζει τα θετικά και τα αρνητικά της μοτοσυκλέτας
Νέα 11/03/2011 - 15:20

Ο Ernesto Marinelli, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας της Ducati στο WSBK, δήλωσε ότι η κυριαρχία του Carlos Checa στην Αυστραλία είναι ένα σημαντικό γεγονός όμως θεωρεί ότι αυτό δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί στους επόμενους αγώνες. Όπως είπε:

 

«Η πίστα του Phillip Island ταιριάζει στα χαρακτηριστικά της 1198. Η εξέλιξη που κάναμε στην μοτοσυκλέτα τα προηγούμενα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει πολύ καλή πρόσφυση από την αρχή της επιτάχυνσης και να είναι γρήγορη στις καμπές. Συνεπώς, το Phillip Island συνέβαλε στην νίκη.

Αυτό όμως δεν υποβαθμίζει τη δουλειά που έκανε τόσο ο Carlos Checa όσο και η ομάδα. Η στρατηγική που ακολούθησαν απέδωσε, η μοτοσυκλέτα λειτούργησε τέλεια και η επιλογή των ελαστικών ήταν σωστή. Είχαμε ένα θέμα με την επιτάχυνση στις ευθείες καθώς ο κινητήρας μας δεν έχει την ίδια απόδοση με έναν τετρακύλινδρο, όμως ο Carlos ήταν πολύ γρήγορος από την αρχή και δημιούργησε μια διαφορά που του επέτρεψε να κερδίσει.»

 

Ο Marinelli σχολίασε και την αντικατάσταση του αγώνα στην πίστα της Βαλένθια από αυτόν στην Αραγονία.

«Ο Checa αλλά και οι υπόλοιποι αναβάτες της Ducati δεν τα πάνε καλά στις γρήγορες πίστες. Αν θέλουμε να κερδίσουμε τον τίτλο πρέπει να διακριθούμε σε αυτές που είναι πιο αργές και έχουν πολλές στροφές. Δυστυχώς, φέτος δεν υπάρχει η Βαλένθια όπου είναι άλλη μια ιδανική πίστα για εμάς. Αυτή στην Αραγονία έχει μια μεγάλη ευθεία…» κατέληξε με νόημα.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Συνήθισε ο Krummenacher

« Προηγούμενο άρθρο

Gardner: «Υποστηρίζω τον Spies»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα