• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
14ος Αγώνας - GP Ουγγαρίας (Balaton Park)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi και Hayden μιλούν λίγο πριν τη Χερέθ
Είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι
Νέα 29/03/2011 - 22:47

Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το δεύτερο Grand Prix της χρονιάς, στη Χερέθ, και η ομάδα της Ducati προετοιμάζεται για ένα καλό αποτέλεσμα. Να θυμίσουμε ότι είναι ο πρώτος αγώνας του 2011 που θα διεξαχθεί επί Ευρωπαϊκού εδάφους.

 

Ο Valentino Rossi, ο οποίος έχει κερδίσει επτά φορές στην Ισπανική πίστα, τις πέντε από τις οποίες στην κατηγορία του MotoGP, ενώ έχει ανέβει στο βάθρο συνολικά 10 φορές ως τώρα, δήλωσε σχετικά:

«Στο Κατάρ, η πίστα έχει πολλές στροφές που έπρεπε να φρενάρω στρίβοντας προς τα δεξιά και αυτό ήταν δύσκολο για τον ώμο μου. Θα δούμε εάν στη Χερέθ είναι καλύτερα για εμένα, όμως θεωρώ ότι και εδώ θα πρέπει να σφίγγω τα δόντια μου κάποιες στιγμές. Συνεχίζω να περνάω πολλές ώρες στο γυμναστήριο για να δυναμώσει ο ώμος αλλά και για να αυξήσω την αντοχή μου. Έπειτα από την Ισπανία θα έχω ένα μήνα για να αναρρώσω πλήρως.

Από τεχνικής άποψης, η Χερέθ δεν είναι μία πίστα που “αρέσει” στην Ducati, όμως είναι από τις αγαπημένες μου και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και να εφαρμόσουμε αυτά που μάθαμε στο Κατάρ».

 

Με τη σειρά του ο Nicky Hayden επεσήμανε:

«Η Χερέθ είναι μια μοναδική και μια πολύ καλή πίστα, ένας από τους πιο αναμενόμενους αγώνες της χρονιάς. Είναι ο πρώτος που γίνεται στην Ευρώπη και στο μυαλό πολλών αυτό είναι και το πρώτο Grand Prix της χρονιάς. Μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι σε αυτή. Στο Κατάρ δεν τα πήγαμε όπως περιμέναμε και πρέπει να εφαρμόσουμε όσα μάθαμε εκεί για να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν περιμένουμε κάποιο θαύμα ή δεν έχουμε κάποιο μυστικό σχέδιο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πλησιάσουμε τους πρώτους».

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: «Φέρθηκα ανόητα, συγνώμη!»

« Προηγούμενο άρθρο

Ανεπηρέαστος ο Stoner από τον Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ