• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Το σχέδιο του Rossi για τον αγώνα
Η 7η θέση που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές δεν πτοεί τον Valentino Rossi που καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα του Qatar.
Νέα 09/03/2008 - 00:00
Η 7η θέση που πήρε στις κατατακτήριες δοκιμές δεν πτοεί τον Valentino Rossi που καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα του Qatar.

Ο Ιταλός πολυπρωταθλητής θα προσπαθήσει να κάνει καλή εκκίνηση και εκμεταλλευόμενος την απόδοση των ελαστικών της Bridgestone τα οποία έρχονται αμέσως σε θερμοκρασία λειτουργίας., να πλασαριστεί στις πρώτες θέσεις και να παλέψει για τη νίκη.

Σε γενικές γραμμές πάντως, ο Doctor δηλώνει ευχαριστημένος από την M1 του την οποία όπως λέει χαρακτηριστικά «μπορώ να την οδηγήσω όπως ακριβώς θέλω».

«Μετά τις δοκιμές ξέραμε ότι δεν θα ήμασταν σε τέλεια κατάσταση στις κατατακτήριες δοκιμές. Δοκιμάσαμε κάποιες αλλαγές αλλά δεν καταφέραμε να λύσουμε τελείως το πρόβλημα και έτσι δεν μπόρεσα να παλέψω για μια θέση στην πρώτη σειρά του γκριντ. ΠάντωςΚαλή εκκίνηση θέλει ο Rossi

Καλή εκκίνηση θέλει ο Rossi
είμαι ευχαριστημένος με την πρόοδο που κάναμε σήμερα και ο ρυθμός αγώνα είναι πολύ καλύτερος απ' ότι την Παρασκευή. Μας λείπουν ακόμα κανά δύο δέκατα αλλά έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε κάποιες μικρές αλλαγές και νομίζω γενικά πως σε ρυθμό αγώνα είμαστε ok. Σίγουρα η τρίτη σειρά του γκριντ δεν είναι και ό,τι καλύτερο αλλά γνωρίζουμε ότι τα λάστιχα της Bridgestone αποδίδουν πολύ καλά από την αρχή οπότε αν κάνω καλή εκκίνηση τότε ελπίζω ότι μπορώ να παλέψω για τη νίκη. Η αίσθηση της μοτοσυκλέτας είναι καλή, έχουμε καλύτερη πρόσφυση σε σχέση με την Παρασκευή και σίγουρα μπορώ να σας πως ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι πέρσι. Συγχαρητήρια στον Lorenzo γιατί ήταν πολύ εντυπωσιακός απόψε και έδειξε ότι η μοτοσυκλέτα μας είναι πολύ καλή. Είναι μόλις ο πρώτος αγώνας και είμαι αρκετά χαλαρός. Αισθάνομαι καλά με την μοτοσυκλέτα, μπορώ να την οδηγήσω όπως ακριβώς θέλω», δήλωσε ο 29χρονος αναβάτης της Fiat Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Αποστολή Qatar: Ο Stoner νικητής σε έναν φοβερό αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Tα motoGP στο Qatar μέχρι και το 2016

Χορηγοί