• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: «Ήταν ο πρώτος μου αγώνας για το 2011!»
Ο Ισπανός εξεδήλωσε την ικανοποίησή του
Νέα 17/05/2011 - 17:38

Ο Alvaro Bautista εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον αγώνα στο Le Mans κυρίως επειδή ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί με κάποιους από τους υπόλοιπους αναβάτες. Ο Ισπανός αναβάτης συμμετείχε και στο Εστορίλ αλλά εκεί έκανε έναν προσεκτικό αγώνα και δεν προσπάθησε πολύ, καθώς ο τραυματισμός στο πόδι τον έκανε να προφυλάσσεται.

 

Στη Γαλλία, ο Bautista ήταν σε θέση να ανταγωνιστεί και, παρά την επαφή που είχε με τον Loris Capirossi και τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τα ελαστικά, τερμάτισε 12ος. Ο ίδιος δήλωσε σχετικά:

«Ουσιαστικά, αυτό ήταν το πρώτο Grand Prix της χρονιάς για εμένα επειδή στην Πορτογαλία ήμουν σε έναν δικό μου αγώνα. Κατάφερα να ανταγωνιστώ και να τερματίσω αλλά και να “γράψω” χιλιόμετρα με την μοτοσυκλέτα.

 

Δεν είχα καλή πρόσφυση από το πίσω ελαστικό στην έξοδο της στροφής και προσπαθούσα πολύ να κρατηθώ στο γκρουπ των οδηγών που μάχονταν για τη δέκατη θέση. Καθώς δοκίμασα να προσπεράσω τον Abraham ακούμπησα κατά λάθος το μοχλό ταχυτήτων και έβαλα “νεκρά” και έτσι έχασα χρόνο. Επίσης είχα τη στιγμή μου με τον Loris (Capirossi) και τον Hector (Barbera). Προς το τέλος του αγώνα προσπάθησα να πλησιάσω το προπορευόμενο γκρουπ αλλά μου ήταν δύσκολο να τους περάσω.

 

Αισθάνθηκα περισσότερο ανταγωνιστικός απ’ ό,τι στο Εστορίλ αφού μπόρεσα και προσπέρασα κάποιους. Μάλιστα, μερικές φορές το έκανα στο φρενάρισμα και απόλαυσα τον αγώνα. Όμως δεν μου άρεσε που τερμάτισα η 12ος. Αν είχα ταχύτερο ρυθμό θα ήμουν στη δεκάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε σε ένα σχετικά δύσκολο Σαββατοκύριακο» κατέληξε ο Bautista.

Επόμενο άρθρο »

O Simoncelli στην Ιερά Εξέταση!

« Προηγούμενο άρθρο

Με νέα χρώματα η Yamaha σε Assen και Laguna Seca

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα