• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Ευχαριστημένος ο Marquez
Από την νίκη του στη Γαλλία
Νέα 19/05/2011 - 14:36

Ο Marc Marquez κέρδισε στο Γαλλικό Grand Prix και έδειξε ότι είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία Moto2, στη συνέχεια της χρονιάς. Ο νεαρός αναβάτης της CatalunyaCaixa Repsol είχε πτώσεις στους προηγούμενους τρεις αγώνες και αυτό δεν ήταν ό,τι καλύτερο για το ξεκίνημά του σε αυτή (κατηγορία).

Όμως φαίνεται ότι έμαθε από τα λάθη του και στη Γαλλία το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ο 18χρονος Marquez δήλωσε για την επιτυχία του:

«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος επειδή είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα έπειτα από μια σειρά αποτυχιών. Χαίρομαι για την ομάδα και για εμένα επειδή δουλέψαμε πολύ όλο το Σαββατοκύριακο με φθαρμένα ελαστικά και έτσι στο τέλος του αγώνα είχα μια καλή αίσθηση αναφορικά με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας.

 

Πρέπει να βελτιώσω το επίπεδο οδήγησής μου, όμως προς το παρόν χαίρομαι την επιτυχία μου. Το σημαντικότερο μέρος του αγώνα ήταν από τη μέση και μετά και εκεί είναι που με βοήθησε η εμπειρία που απόκτησα από τις δοκιμές με φθαρμένα ελαστικά. Γλιστρούσα αλλά είναι φυσιολογικό όταν τα λάστιχα χάνουν την πρόσφυσή τους.

Το προσπέρασμα είναι δύσκολο στη Μοto2 και πρέπει να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα πριν το αποτολμήσεις».

 

Αναφορικά με τον αγώνα στην Καταλονία, ο Marquez δήλωσε:

«Θα δούμε τι θα γίνει εκεί. Κερδίσαμε στο Le Mans αλλά η Καταλονία είναι μια διαφορετική πίστα. Οι Bradl, Luthi και Takahashi είναι πολύ δυνατοί και θα προσπαθήσω για ό,τι καλύτερο μπορώ».

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποίηση στην Bridgestone

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτη επιλογή των νέων ομάδων για το MotoGP του 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα