• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Το περίμενα, αλλά θα είμαι δυνατός στον αγώνα»
Οι αναβάτες της Bridgestone δυσκολεύτηκαν αρκετά στις κατατακτήριες δοκιμές. Καλύτερος οδηγός της εταιρίας ήταν ο Casey Stoner, που θα ξεκινήσει τον αγώνα του Qatar από την 4η θέση του γκριντ.
Νέα 09/03/2008 - 00:00
Οι αναβάτες της Bridgestone δυσκολεύτηκαν αρκετά στις κατατακτήριες δοκιμές.

Καλύτερος οδηγός της εταιρίας ήταν ο Casey Stoner, ο οποίος θα ξεκινήσει τον αγώνα του Qatar από την 4η θέση του γκριντ.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, πάντως, δεν απογοητεύεται καθώς ξέρει πως σε ρυθμό αγώνα, το "πακέτο" Ducati Desmosedici GP8/Bridgestone είναι πολύ δυνατό. Αυτό άλλωστε φάνηκε και στις τρεις περιόδους των ελεύθερων δοκιμών όπου ο νεαρός Αυστραλός σημείωσε τους καλύτερους χρόνους.

«Για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι θα βρίσκομαι στη δεύτερη σειρά του γκριντ, οπότε δεν είμαι και τόσο απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Αν είχα άλλο ένα λάστιχο δοκιμών σαν αυτό με το οποίο σημείωσα τον καλύτερό μου χρόνο θα μπορούσα άνετα να ήμουν στην πρώτη σειρά του γκριντ. Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε σε καλή θέση για τον αγώνα. Κάναμε μια μεγάλη αλλαγή στη μοτοσυκλέτα για την τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών που αποδείχθηκε πολύ θετική, αλλά στις κατατακτήριες δοκιμές δοκιμάσαμε κάποια πράγματα που δεν έφεραν το αποτέλεσμα που περιμέναμε, οπότε θα επιστρέψουμε σε αυτά που ξέρουμε ότι δουλεύουν και με κάποιες μικρές αλλαγές μπορούμε να είμαστε πραγματικά ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν πολλοί αναβάτες με καλούς χρόνους σε ρυθμό αγώνα, ειδικά ο Lorenzo, οπότε θα είναι ενδιαφέρουν να δούμε στο warm-up που ακριβώς βρισκόμαστε. Γνωρίζω τον Jorge πολύ καλά από τα 125cc και τα 250cc γι' αυτό και δεν εκπλήσσομαι που τόσο αυτός όσο και ο Andrea (Dovizioso) είναι γρήγοροι. Πρέπει να παραδεχθώ όμως ότι δεν περίμενα τον Toseland να είναι τόσο δυνατός. Του βγάζω το καπέλο. Δεν ξέρω αν ο αγώνας θα εξελιχθεί σε μάχη μεταξύ μας, αλλά αυτό δεν έχει καμία διαφορά. Όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτό το γκριντ είναι δυνατοί αντίπαλοι και αν θες να φτάσεις στη νίκη θα πρέπει να τους νικήσεις».

Επόμενο άρθρο »

Αποστολή Qatar: Ο Stoner νικητής σε έναν φοβερό αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Tα motoGP στο Qatar μέχρι και το 2016

Χορηγοί