• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar: Μαγικές στιγμές για Lorenzo
Μαγικές στιγμές για τον Jorge Lorenzo, που ξεκινάει ονειρικό τρόπο την καριέρα του στα motoGP. Ο 20χρονος Ισπανός θα ξεκινήσει τον αγώνα του Qatar από την pole position, πράγμα σπάνιο για πρωτοεμφανιζόμενο στην κορυφαία κατηγορία.
Νέα 09/03/2008 - 00:00
Μαγικές στιγμές για τον Jorge Lorenzo, που ξεκινάει με ονειρικό τρόπο την καριέρα του στα motoGP. Ο 20χρονος Ισπανός θα ξεκινήσει τον αγώνα του Qatar από την pole position, πράγμα σπάνιο για πρωτοεμφανιζόμενο στην κορυφαία κατηγορία.

Κάτι ανάλογο είχε να συμβεί από τον αγώνα της Suzuka το 1998. Εκεί, το ίνδαλμα του 20χρονου, o Max Biaggi, που τότε είχε ανέβει από τα 250cc στα 500cc -οδηγούσε για την Kanemoto Honda-, όχι μόνο πήρε την pole position, αλλά κατάφερε να νικήσει και τον αγώνα στην πρώτη του εμφάνιση στην κορυφαία κατηγορία. Λέτε να τα καταφέρει και ο Lorenzo;

«Μόνο στα όνειρά μου μπορούσα να φανταστώ ότι θα πάρω την pole position στον πρώτο μου αγώνα στα motoGP. Δεν μπορώ να το πιστέψω! Είναι κάτι φανταστικό όχι μόνο για μένα, αλλά για όλη τη Yamaha. Υπάρχουν τρεις αναβάτες της εταιρίας στην πρώτη σειρά του γκριντ και αυτό δείχνει πόσο σκληρή δουλειά γίνεται. Σήμερα η M1 μου δούλεψε πολύ καλά και με τα λάστιχα δοκιμών ήταν εξαιρετική, αλλά και ο ρυθμός αγώνα είναι πολύ καλός. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στον αγώνα. Είναι το πρώτο μου GP στη μεγάλη κατηγορία οπότε έχω πολλά να σκεφτώ. θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει! Η ομάδα και η Michelin έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά κατά τη διάρκεια του χειμώνα οπότε τους αξίζουν πολλά 'ευχαριστώ'. Θα προσπαθήσω να κάνω καλή εκκίνηση και πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός στον πρώτο γύρο όπου τα λάστιχα είναι κρύα», δήλωσε ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc.

Επόμενο άρθρο »

Αποστολή Qatar: Ο Stoner νικητής σε έναν φοβερό αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Tα motoGP στο Qatar μέχρι και το 2016

Χορηγοί