• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies: «Είμαι παιδί της μαμάς!»
Αναφέρθηκε στη σχέση του με την μητέρα του
Νέα 07/06/2011 - 16:03

Ο Ben Spies έδωσε συνέντευξη σε Ιταλικό περιοδικό όπου μίλησε και για θέματα εκτός αγωνιστικής δράσης. Ένα από αυτά ήταν η σχέση του με την μητέρα του. Ο Αμερικανός αναβάτης της Yamaha είπε μεταξύ άλλων:

«Μεγάλωσε μόνη της δύο παιδιά, εμένα και την αδερφή μου. Έτσι αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σχέση και πάντα προσπαθούσε να μην μας λείψει οτιδήποτε. Μπορείτε να με πείτε “παιδί της μαμάς” αντί “παιδί του μπαμπά”».

 

Παρούσα στην συνέντευξη ήταν και η μητέρα του Mary η οποία είναι και μάνατζέρ του. Η ίδια δήλωσε για το πώς γεννήθηκε ο γιος της:

«Ήθελα να έχω μια μεγάλη οικογένεια και το προσπαθήσαμε με τον Henry, τον άντρα μου. Όμως δεν τα καταφέραμε και έτσι υιοθετήσαμε την Lisa, το ποιο όμορφο κοριτσάκι στον κόσμο! Κάποιο βράδυ, την περίοδο που μόλις είχε μάθει να περπατάει, η ώρα είχε πάει 3:30 το πρωί όταν μας είπε ότι ήθελε έναν αδερφό. Της είπα ότι ήταν αδύνατο και ότι αυτή είχε προέρθει από την καρδιά μου και όχι από την κοιλιά μου. Δεν την έπεισα και αυτή είπε: “Ο Θεός με αγαπάει και αν θέλω έναν αδερφό θα μου τον δώσει”.

 

Τότε μόλις είχαμε πουλήσει το σπίτι μας στο Τέξας για να μετακομίσουμε στο Τεννεσί και δεν αισθανόμουν καλά. Νόμιζα ότι ήταν από το άγχος και αυτό μου είπαν και οι γιατροί. Κάποιο βράδυ ο Henry μαγείρευε γαρίδες, που είναι το αγαπημένο μου φαγητό, όμως η μυρωδιά τους μου αναστάτωνε το στομάχι. Τότε η μητέρα μου είπε “Είσαι έγκυος!”.

Ήταν η ημέρα των γενεθλίων μου, 19 Δεκεμβρίου, όταν έμαθα ότι ήταν αλήθεια. Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι ένα μωρό ήταν κάτι τόσο όμορφο. Όταν γεννήθηκε, κάτι άλλαξε μέσα μου».

 

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Spies πώς θα ήταν γι’ αυτόν τα δεδομένα εάν ήταν στην Honda και αυτός απάντησε:

«Είμαι αναβάτης της Yamaha και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Όλη η ενέργειά μου διοχετεύεται στο να οδηγώ όσο καλύτερα μπορώ. Είναι δύσκολο, αλλά θα βρούμε τον τρόπο να κάνουμε την μοτοσυκλέτα ανταγωνιστική. Αυτό με ενδιαφέρει μόνο, τίποτε άλλο.»

Επόμενο άρθρο »

Μoto2: Εγχειρίστηκε ο Julian Simon

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi, o Xavi και η Paris Hilton

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα