• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Γαλικό GP (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο de Puniet θα μετέχει στο Silverstone
Αλλά δεν έχει αναρρώσει πλήρως
Νέα 09/06/2011 - 15:50

Όπως ανακοινώθηκε, ο Randy de Puniet τελικά θα λάβει μέρος στο Βρετανικό Grand Prix. Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος αναβάτης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Καταλονίας όταν έπεσε πάνω του ο Hiroshi Aoyama.

 

Αρχικά, οι γιατροί εξέφρασαν την ανησυχία τους μήπως και είχε υποστεί ρήξη συνδέσμου στον αστράγαλό του, όμως η τομογραφία που έκανε έδειξε ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Έτσι, του επετράπη να συμμετέχει στον αγώνα, αν και δεν θα είναι σε 100% καλή φυσική κατάσταση.

Αυτό είπε και ο ίδιος ο de Puniet:

«Πρέπει να πω ότι δεν έπρεπε να συμβεί αυτό το ατύχημα. Τις τελευταίες δύο ημέρες προσπάθησα να ξεκουραστώ και ευτυχώς οι γιατροί μου απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έχω πάθει ρήξη συνδέσμου. Είναι κρίμα επειδή τα πάω καλά στο Silverstone, ιδίως στις δοκιμές. Ελπίζω να κάνω κάτι καλό και φέτος αν και η φυσική κατάστασή μου δεν είναι στο 100%.»

Επόμενο άρθρο »

Simoncelli: «Θέλω βάθρο στο Silverstone»

« Προηγούμενο άρθρο

Doohan: «Ο Stoner είναι το φαβορί για νίκες»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
Ο FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕ ΜΑΝ
  • ΝΑΙ, Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕ ΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΙΣΩΣ, ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ
  • ΟΧΙ, Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΥΑΜΑΗΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ