• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK, Biaggi: «Ο Checa είναι πολύ δυνατός»
Αναγνωρίζει την ανωτερότητα του Ισπανού αναβάτη
Νέα 17/06/2011 - 11:56

Ο Max Biaggi δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί κάποια πράγματα αναφορικά με τους αντιπάλους του και δεν διστάζει να λέει τα πράγματα με τ’ όνομά τους. Έτσι και τώρα όπου αναφέρθηκε στον Carlos Checa και δήλωσε σχετικά:

«Ο Checa έχει το πλεονέκτημα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Οδηγεί τέλεια τώρα και οι επιδόσεις του είναι ανώτερες από των υπόλοιπων. Προσπάθησα να μείνω εμπρός του στον αγώνα του Misano αλλά άνοιξα την τροχιά μου επειδή με πλησίαζε πολύ γρήγορα και ήξερα ότι αν θα με προσπερνούσε, δεν θα μπορούσα να τον περάσω. Και αυτό συνέβη, αν και έδωσα ό,τι μπορούσα.»

 

Η πίστα στης Αραγονίας, όπου θα γίνει ο επόμενος αγώνας, έχει κάποια χαρακτηριστικά που δυσκολεύουν την Ducati, άρα και τον Checa. O Biaggi σχολίασε επ’ αυτού:

«Ο Carlos λέει ότι η πίστα έχει μια μεγάλη ευθεία (που δεν ευνοεί την Ducati), αλλά μήπως το ίδιο δεν ισχύει και για το Miller Motorsport Park; Εκεί, έφυγε μπροστά και αυτό ήταν όλο. Σε κάθε περίπτωση θα κάνω τον δικό μου αγώνα και θα δώσω ό,τι περισσότερο μπορώ. Πάντως, δεν είμαι ηττοπαθής, δεν ξεκινάω στον αγώνα θεωρώντας ότι έχω χάσει ήδη.»

 

Αναφορικά με την φυσική του κατάσταση, ο Ιταλός αναβάτης της Aprilia τόνισε:

«Είναι αξιοθαύμαστο. Θεραπεύτηκα στο σπίτι μου με την χρήση τοπικών επιθεμάτων και πρέπει να πω ότι το πόδι μου δεν με ενοχλεί καθόλου. Η πίστα της Αραγονίας είναι μοναδική και μου αρέσει πολύ. Κάναμε δοκιμές εκεί πέρσι τον Οκτώβριο και νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα.»

Επόμενο άρθρο »

WSBK Αραγονία ΕΔ1: Ταχύτερος ο Melandri

« Προηγούμενο άρθρο

Μοto2: Ταχύς ο Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα