• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Δεν το περιμέναμε»
Με την ψυχή τους πανηγύρισαν την τρίτη θέση του Dani Pedrosa στην Repsol Honda.
Νέα 11/03/2008 - 00:00
Με την ψυχή τους πανηγύρισαν την τρίτη θέση του Dani Pedrosa στην Repsol Honda.

Ελάχιστοι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα μπορούσε κάποιος αναβάτης του team να ανέβει στο πόντιουμ στον αγώνα του Qatar, μιας και τα αποτελέσματα των δοκιμών δεν ήταν καλά.

Το τριήμερο ήταν πολύ δύσκολο για την Repsol Honda η οποία πήρε μαζί της στην πίστα του Losail και τις περσινές μοτοσυκλέτες ώστε οι αναβάτες της να τις δοκιμάσουν και να τις συγκρίνουν με τις φετινές.

Ο Pedrosa έτρεξε με την RC212V του 2008, ενώ ο Nicky Hayden προτίμησε να αγωνιστεί με την περσινή καθώς είχε καλύτερη αίσθηση με αυτή τη μοτοσυκλέτα. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Ισπανό που κατάφερε αν και τραυματίας, να κάνει τρομερό αγώνα -και φανταστική εκκίνηση- και να τερματίσει τρίτος χωρίς να απειληθεί, ενώ ο Ηayden ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 10η θέση.

«To αποψινό αποτέλεσμα είναι απίστευτο. Δεν το περιμέναμε γι' αυτό και είμαι πολύ χαρούμενος. Πριν από επτά μέρες ήμουν σχεδόν τελευταίος στις δοκιμές που έγιναν εδώ, αλλά η ομάδα μου δούλεψε πραγματικά σκληρά, φέρνοντας τις μοτοσυκλέτες του 2007 και του 2008 εδώ και κάνοντας πολλές αλλαγές. Ήταν φανταστικοί. Για πρώτη φορά κατάλαβα το νόημα και τον θρύλο του HRC και είμαι τόσο περήφανος που είμαι μέλος του. Μου έδωσαν μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και τα λάστιχα της Michelin δούλεψαν πραγματικά καλά. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα μέσα στην πίστα αλλά χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα. Από τα μέσα του αγώνα και μετά το χέρι μου ήταν σε κακή κατάσταση και δεν μπορούσα να φρενάρω τέλεια. Παρ' όλα αυτά κατάφερα να τερματίσω και αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί το χέρι μου θα είναι σε καλύτερη κατάσταση στον επόμενο αγώνα. Έκανα μια απίστευτη εκκίνηση, περνώντας όποιον βρήκα μπροστά μου και έστριψα πρώτος. Από κει και πέρα πίεσα πολύ σκληρά. Δεν μπορούσα να ακολουθήσω τον ρυθμό του Stoner και του Lorenzo, οπότε πρέπει να βελτιωθούμε, όμως επαναλαμβάνω πως σε σχέση με τις δοκιμές της περασμένης εβδομάδας κάναμε τρομερή πρόοδο», είπε ο Pedrosa μετά τον αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

Διπλή απογοήτευση για Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Αποστολή Qatar: Ο Stoner νικητής σε έναν φοβερό αγώνα

Χορηγοί