• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP EΔ2: Ξανά πρώτος ο Simoncelli
Ο Rossi ήταν 12ος εξαιτίας ηλεκτρονικού προβλήματος
Νέα 15/07/2011 - 16:51

O Marco Simoncelli ήταν ταχύτερος και στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας. Λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας ο Jorge Lorenzo βρέθηκε επικεφαλής αλλά ο Ιταλός αναβάτης δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Έτσι στον ύστατο γύρο σημείωσε χρόνο 1:22.225 (ενώ το πρωί είχε χρόνο 1:22.823) και άφησε πίσω του τον Ισπανό οδηγό της Yamaha για μόλις 0.095 δευτερόλεπτα. Πάντως ο Lorenzo έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει τις Honda.

Αυτή τη φορά, η αυξημένη θερμοκρασία της πίστας (36 βαθμοί Κελσίου) και ο λιγότερος αέρας επέτρεψαν στους αναβάτες να κινηθούν ταχύτερα και να μην υπάρχουν πολλές πτώσεις.

 

Στην τρίτη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Dani Pedrosa ο οποίος κινήθηκε γρήγορα και έδειξε ικανός να πρωταγωνιστήσει και πάλι. Η διαφορά του από τον Simoncelli ήταν 0.207 δευτερόλεπτα. Τέταρτος ήταν ο Casey Stoner (+0.317 δευτερόλεπτα) ο οποίος έδειξε να ξεπέρασε την πρωινή πτώση του, πέμπτος ο Andrea Dovizioso και έκτος ο Nicky Hayden.

 

O Valentino Rossi ήταν 12ος με διαφορά 1.308 δευτερόλεπτα από τον Simoncelli. Όμως ο Ιταλός οδηγός της Ducati περίπου 28 λεπτά πριν το τέλος της διαδικασίας μπήκε στα πιτς επειδή η GP11.1 αντιμετώπισε πρόβλημα με το ηλεκτρονικό σύστημά της.

 

Οι Cal Crutchlow και Hector Barbera έπεσαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χωρίς όμως να τραυματιστούν. Να σημειώσουμε επίσης ότι ο Loris Capirossi δεν έλαβε μέρος σε αυτή και αντικαταστάθηκε από τον Sylvain Guintoli ο οποίος ήταν τελευταίος στην κατάταξη.

 

Τα αποτελέσματα αναλυτικά βρίσκονται (με κλικ) στο κάτω μέρος του άρθρου στο συνοδευτικό αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2 EΔ2: Επικεφαλής ο Luthi

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring 125cc EΔ2: Και πάλι Terol

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα