• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Ήταν σαν να γυρίζουμε πίσω στην εποχή των 125cc»
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Casey Stoner έκανε τα δύσκολα, εύκολα στο Qatar, μετατρέποντας σε υγιεινό περίπατο τον πρώτο νυχτερινό αγώνα στην ιστορία των GP.
Νέα 11/03/2008 - 00:00
Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Casey Stoner έκανε τα δύσκολα, εύκολα στο Qatar, μετατρέποντας σε υγιεινό περίπατο τον πρώτο νυχτερινό αγώνα στην ιστορία των GP.

Μπορεί με τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου να βρέθηκε στην πέμπτη θέση, ωστόσο δεν πτοήθηκε και με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε σχετικά εύκολα να «καθαρίσει» τους αναβάτες που βρέθηκαν μπροστά του και να φτάσει σε μια άνετη νίκη με διαφορά 5,3 δευτερολέπτων από τον Jorge Lorenzo.

«Ήταν ένας φανταστικός αγώνας που τον διασκέδασα πραγματικά. Ήταν σαν να γυρίζουμε πίσω στην εποχή των 125cc!», δήλωσε ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Οι πρώτοι γύροι ήταν πραγματικά ταραχώδεις, με κάποιους να έρχονται σε επαφή. Εγώ προσπάθησα να μείνω εκτός από αυτές τις κόντρες. Όταν μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να περάσω μπροστά, δεν την άφησα να πάει χαμένη και από κει και έπειτα συγκεντρώθηκα στον ρυθμό μου. Ο Jorge (Lorenzo) οδήγησε έξοχα και σε καμία περίπτωση δεν ήταν εύκολος αγώνας, ιδιαίτερα στην αρχή. Στους πρώτους γύρους δυσκολεύτηκα με το κράτημα, αλλά μετά τα λάστιχα έφτασαν στη σωστή θερμοκρασία και τα πράγματα βελτιώθηκαν. Γνωρίζαμε ότι έχουμε ένα πολύ καλό 'πακέτο' για τον αγώνα αλλά προφανώς δεν μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι ότι τα πράγματα θα πήγαιναν τόσο καλά. Ευχαριστώ την Ducati για την εξαιρετική δουλειά, την ομάδα μου και την Bridgestone».

«Ο Casey είναι μοναδικός, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο σ' αυτό. Δεν έκανε το παραμικρό λάθος και έδειξε για ακόμα μια φορά γιατί έχει το Νο1 στη μοτοσυκλέτα του», είπε από την πλευρά του ο επικεφαλής του MotoGP project της Ducati, Livio Suppo.

Επόμενο άρθρο »

Διπλή απογοήτευση για Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Αποστολή Qatar: Ο Stoner νικητής σε έναν φοβερό αγώνα

Χορηγοί