• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno EΔ1: Από άλλο πλανήτη ο Pedrosa
Κάτω από το ρεκόρ πίστας με το καλημέρα!
Νέα 12/08/2011 - 12:52

Ο Dani Pedrosa από το ξεκίνημα των Ελεύθερων Δοκιμών 1 έδειξε πολύ δυνατός και άρχισε εναλλάξ με τον Simoncelli να κατεβάζουν χρόνους. Στην τελευταία του έξοδο όμως – και ενώ ήδη ήταν μισό δευτερόλεπτο κάτω από τον 2ο – κατέβασε και άλλο τον χρόνο του και σταμάτησε το χρονόμετρο στο εκπληκτικό για πρώτες δοκιμές 1:56.328, περισσότερα από 3 δέκατα κάτω από το ρεκόρ πίστας του Lorenzo από το 2009! 

Μόνο ο Casey Stoner στον τελευταίο του γύρο κατάφερε να μην είναι με πάνω από ένα δευτερόλεπτο διαφορά, αλλά και αυτός στο 0.966 τoυ δευτερολέπτου, διαφορά που θεωρείται τεράστια για τα δεδομένα του MotoGP. Ο οδηγός της Honda έδειξε ότι έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και βάζει από τώρα υποψηφιότητα για τη νίκη.

Πίσω από τον Stoner, o Simoncelli στο 1.080 από τον Dani, επιβεβαίωσε ότι οι Honda φέτος είναι πολύ δυνατές σε κάθε πίστα με το καλημέρα.

 

Ο Jorge Lorenzo που θεωρητικά ευνοείται σε αυτήν την πίστα έμεινε στην 4η θέση με διαφορά 1.259 του δευτερολέπτου, αλλά μπροστά από τον 4ο εργοστασιακό οδηγό του HRC, τον Andrea Dovizioso. O Ben Spies στην 6η θέση, συμπλήρωσε αυτό που βλέπουμε σχεδόν από την αρχή του Πρωταθλήματος: 4 εργοστασιακές Honda και 2 εργοστασιακές Yamaha στην πρώτη εξάδα.

Στην 7η θέση μια μεγάλη έκπληξη είναι η έκτακτη συμμετοχή του John Hopkins που πάνω στην Suzuki έδειξε ότι δεν του άξιζε η κακή τύχη που είχε να μείνει εκτός MotoGP πριν 2 χρόνια με την αποχώρηση της Kawasaki, με την οποία μόλις είχε υπογράψει. Τώρα την βελτίωση της Suzuki έδειξε και ο Alvaro Bautista που ακολουθεί στην 8η θέση της κατάταξης.

Στις θέσεις 9 & 10 οι δύο δορυφορικές Yamaha Tech 3 των Edwards & Crutchlow, άφησαν την Ducati εκτός δεκάδας!

Η πρώτη Ιταλική μοτοσυκλέτα είναι στην 11η θέση η GP11.1 του Valentino Rossi, αλλά με διαφορά 2.491 από την κορυφή! Πολύ κακό ξεκίνημα λοιπόν για την Ducati που φαίνεται ότι περνάει τη μεγαλύτερη κρίση της από τότε που ξεκίνησε την εμπλοκή της στο MotoGP!

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno EΔ Rookies Cup: 2ος ο Θανάσης Σίσσης

« Προηγούμενο άρθρο

O «ΜΠΙΛΗΣ ΚΑΝΤΙΛΗΣ» ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα