• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno ΕΔ3: O Rossi βλέπει φως στο βρεγμένο!
3ος κοντά στον Stoner και τον Lorenzo!
Νέα 13/08/2011 - 12:49

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Η βροχή δεν ήταν καλοδεχούμενη από την Ducati, που είχε διάφορα πράγματα να δοκιμάσει στις ρυθμίσεις για στεγνό, ενόψει του αυριανού αγώνα. Όμως από την αρχή των Ελεύθερων Δοκιμών 3, με αρκετή βροχή οι Hayden & Rossi ήταν στους πρωταγωνιστές και μοιράζονταν την 2η και 3η θέση, πίσω από τον Lorenzo.

O Stoner που είχε μια πτώση και έκανε την μια μοτοσυκλέτα χάλια (φωτ. 2), προς το τέλος που άρχισε να στεγνώνει πήρε την 1η θέση με χρόνο 2:07.321 που άντεξε στην πίεση του Lorenzo, ο οποίος τελικά πήρε την 2η θέση με διαφορά μόλις 0.005 του δευτερολέπτου.

Ο Valentino Rossi παρά το ότι θεωρητικά όσο στέγνωνε η πίστα θα έχανε έδαφος, έκανε έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο και με χρόνο 2:07.443 είναι μόλις λίγο πάνω από ένα δέκατο πίσω από την κορυφή, γεγονός που έφερε χαμόγελα στο γκαράζ της Ducati.

O Nicky Hayden (φωτ. 4) επίσης φάνηκε δυνατός με την παλιότερη GP11 και είναι στην 5η θέση. Το ερώτημα που γεννιέται είναι το πώς γίνεται στην βροχή που η αίσθηση που πρέπει να έχεις από το μπροστινό είναι πολύ σημαντική, όλοι οι οδηγοί της Ducati την βρίσκουν και πάνε καλά, ενώ στο στεγνό αυτή η αίσθηση χάνεται!

Σε λίγο θα μιλήσουμε με τον Team Manager και δοκιμαστή της Ιταλικής ομάδας, τον Vitto Guareschi για να έχουμε μια απάντηση, αφού οι υπόλοιποι στο γκαράζ δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν ούτε οι ίδιοι στον εαυτό τους!!

 

Στο στρατόπεδο της Honda εκτός από την πρωτιά του Casey Stoner, o Dani Pedrosa είναι στην 4η θέση, ο δορυφορικός Hiro Aoyama στην 6η και οι Donizioso & Simoncelli στις θέσεις 8 & 9. Ο Βρετανός Cal Crutchlow  *φωτ. 5) ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για την δορυφορική Yamaha Tech 3, στην 7η θέση, τη στιγμή που ο εργοστασιακός Ben Spies έμεινε 10ος. Ο τοπικός Karel Abraham με την Ducati του έκανε μια καλή προσπάθεια στο τέλος και πήρε την 11η θέση, προς μεγάλη χαρά των κυριολεκτικά χιλιάδων οπαδών του που αρχίζουν να γεμίζουν την πίστα, παρά το ψιλόβροχο. Άτυχος της ημέρας ο John Hopkins που έπεσε με την Suzuki του και ίσως έχει κτυπήσει το χέρι του. Σε λίγο θα ξέρουμε περισσότερα, καθώς είναι ακόμη στην Clinica Mobile.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Επόμενο άρθρο »

Brno: Paddock Girls 1

« Προηγούμενο άρθρο

Brno: Φωτογραφικό αφιέρωμα Θανάσης Σίσσης 1η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα