• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Moto2 Αγώνας: Κέρδισε ο Iannone
Έπειτα από έντονο συναγωνισμό
Νέα 14/08/2011 - 15:16

Ο Andrea Iannone (Speed Master) ήταν ο νικητής στην κατηγορία Mot2 στο Τσεχικό Grand Prix έπειτα από μια έντονη μονομαχία με τους Marc Marquez (Team CatalunyaCaixa Repsol), Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) και Alex de Angelis (JIR Moto2).

Μόλις έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης ο Bradl, ο οποίος ήταν στην τρίτη θέση της αφετηρίας τέθηκε επικεφαλής και ο Marquez, που είχε την pole position, προσπάθησε να τον περάσει. Οι δύο αναβάτες ακούμπησαν μεταξύ τους και ο Ισπανός αναβάτης αναγκάστηκε να κόψει ρυθμό και βρέθηκε προσωρινά στην τέταρτη θέση.

Aπό το συμβάν επωφελήθηκε ο Γερμανός αναβάτης ο οποίος άρχισε να αυξάνει τη διαφορά του γύρο με τον γύρο. Όμως ο Ιannone άρχισε να κινείται πιο γρήγορα και στον 13ο από τους 20 γύρους προσπέρασε τον Bradl και τέθηκε αυτός επικεφαλής.

 

Τρεις γύρους πριν το τέλος οι Iannone, Marquez, Bradl και de Angelis μάχονταν εντονότατα μεταξύ τους και τελικά τερμάτισαν με αυτή τη σειρά. Χαρακτηριστικό του σκληρού ανταγωνισμού ήταν το γεγονός ότι η μεταξύ τους διαφορά ήταν μόλις 0.870 δευτερόλεπτα, ο τέταρτος από τον πρώτο.

 

Στην πέμπτη θέση τερμάτισε ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2) και στην έκτη ο Aleix Espargarο (Pons HP 40) ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Esteve Rabat (Blusens-STX), Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Simone Corsi (Ioda Racing Project) και Kenan Sofuoglu (Technomag-CIP).

Να σημειώσουμε ότι οι Randy Krummenacher (GP Team Switzerland Kiefer Racing), Carmelo Morales (Desguaces La Torre G22) και Bradley Smith (Tech 3 Racing) έπεσαν και δεν κατάφεραν να τερματίσουν.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Brno: O Stoner κέρδισε άνετα, ο Rossi 6ος και χαρούμενος

« Προηγούμενο άρθρο

Brno 125cc Αγώνας: Νικητής ο Cortese

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα